Любов до смърт (La quiero a morir)

26 (последна) част

Любовта тържествува най-накрая!

Гонсало разговаря с полковника, негов приятел, да залови Херман преди да е успял да напусне страната.

В това време, Каталина вижда на пътя блокада на полицията и съобщава на полицаите, че е жертва на отвличане.

Серхио прави серенада на Кати с надеждата да я спечели отново. Девойката не може да скрие своето изумление и целува своя ухажор.

Сансон търси Мануела и й казва, че вече няма никакви пречки пред тях, за да изживеят свободно своята любов. Въпреки че жената е много объркана, той се осмелява да я целуне страстно.

Юри открива един пистолет в кабинета на Хорхе и обещава да си отмъсти на Сансон за това, че е разрушил живота й. За това тя се скрива в колата на бившия си, планирайки най-жестокото отмъщение.

Елиса настоява Клаудио да подпише документите за развода, за да може да се омъжи за Алваро.

Херман взема като заложница Каталина и се опитва да избяга. За негово нещастие, тя успява да предупреди полицията. Когато се оказва заобиколен от агенти, той решава, че е най-добре да се самоубие и насочва пистолета към себе си. Най-накрая, полицията успява да го залови и да го вкара в затвора.

Сансон подготвя изненада за Мануела в клуба. Мануела и Сансон се вричат във вечна любов на една скромна церемония, на която присъстват семействата и приятелите им. По средата на това радостно събитие се появява Юри, която заплашва младоженците с пистолет. Няколко мъже от охраната се намесват и накрая успяват да я неутрализират.

Няколко дни по-късно, Сансон и Мануела заминават на пътешествие с яхта. Те са щастливи, защото повече никой и нищо не може да попречи на любовта им...

Край!