Любов до смърт (La quiero a morir)

25 част

Елиса се премества да живее при Алваро!

Херман кани Мануела на романтична вечеря и я умолява да му даде поне малко надежда, че двамата отново могат да бъдат щастливи заедно. Развълнувана, тя му отговаря, че такава възможност съществува, но преди това трябва да излекува раните, които е получила в миналото.

Каталина не се предава и на една делова среща, тя се нахвърля на Херман и започва да го целува. Този път, мъжът не може да се съпротивлява на прелестите на жената и пада в капана й.

Клаудио се среща с Дора, секретарката на доктора на Юри. Тя потвърждава, че бременността е била един фарс, ръководен от гинеколога. С тази ценна информация, адвокатът отива при Еулалия, за да й разкрие цялата истина.

Серхио кани Кати на вечеря, за да се сбогува с нея, тъй като заминава за Испания много скоро. По време на срещата, двамата се целуват страстно, което само доказва и на двамата, че любовта между тях не е умряла.

Юри не успява да съблазни Сансон. Той е в много лошо настроение, защото не иска отново да я остави бременна. По тази причина, девойката решава да вгорчи живота на Мануела, обвинявайки я, че Сансон я е отблъснал по нейна вина.

Алваро предлага на Елиса да заминат на пътешествие по света. Тя приема щастлива предложението. Двамата отпразнуват факта, че Мануела ще се погрижи за ресторантите му в страната.

Раскин открива сред вещите на Кареналга едно писмо, в което той разкрива, че Херман го е наел да убие Мануела. Механикът веднага отива в полицията, за да повдигне обвинение.

След като научава, че медицинската сестра е разкрила, че бременността на Юри е била фарс, Сансон отива да търси лекаря, за да го разпита за подробности около измамата на съпругата си.

Херман настоява да спечели отново Мануела, но тя го отблъсква и му повтаря, че не го обича.

Пола признава на Сталин, че е безумно влюбена в него и че иска да се омъжи за него.