Любов до смърт (La quiero a morir)

23 част

Кати губи всякаква надежда за Серхио!

След като полетът на самолета е отменен, Мануела и Сансон са настанени в хотел в Санта Марта. Така двамата се срещат. Въпреки че не смятат за разумно да прекарват нощта заедно, двамата прекарват една романтична вечер на плажа.

Сесилия придружава Серхио до апартамента му. Там изпиват заедно няколко питиета и накрая страстта им един към друг се разпалва и двамата се целуват страстно.

Няколко часа по-късно, Кати вижда Сесилия и Серхио заедно в дома на Мануела. Тя е изненадана от начина, по който се държат един към друг и добре разбира какво става между тях.

Най-накрая, след много неуспешни опити, Русвелт успява да се свържи със Сансон и да му съобщи, че Юри е изгубила бебето. Мъжът веднага отива на летището, за да хване първия полет за Богота.

Пиедад, от своя страна, прави всичко възможно, за да накара своя зет да се чувства виновен. Тя му заявява, че случилото се е по негова вина, защото той не се е погрижил за съпругата си.

Сансон вярва, че Мануела и Херман са се сдобрили.

Клаудио продължава да смята, че бременността на Юри е била фарс, за да хване Сансон. За това, той решава да разследва в клиниката лекарят, който се е грижил за нея по време на бременността. След като разговаря с медицинските сестри, Клаудио открива, че Юри никога не е лежала в болницата.

Хулиана се обажда на Мануела, за да й съобщи, че са изтекли водите на Андрея и са я откарали в клиниката. Мануела веднага заминава за Богота, за да бъде до дъщеря си.

В това време, Лукресия моли племенницата си да й позволи да присъства на раждането.

Каталина посещава Андрея в клиниката. Когато Хулиана я вижда, побеснява и се противопоставя на баща си, упреквайки го за присъствието на бившата му любовница.

Хорхе казва на Кати, че има няколко възможности за работа в Испания и й предлага да заминат заедно, за да отворят сервиз. Жената взема много на сериозно предложението и вижда в него една възможност да се отдалечи от Серхио, който, както изглежда, е привлечен от Сесилия.

Русвелт казва на Сансон, че Херман е спечелил точки пред Мануела със своето поведени като баща за пример. За това той подозира, че двамата ще се сдобрят, особено сега, когато са обвързани с внучката си.