Любов до смърт (La quiero a morir)

22 част

Сесилия се чувства привлечена от Серхио!

Мануела моли Хорхе да се върне при Лукресия поне за няколко дена, защото тя се е опитала да се самоубие след като е изпаднала в депресия, когато са й отказали осиновяване. Мъжът няма друг избор, освен да изпълни молбата на Мануела.

Алваро моли Мануела да отиде в Санта Марта, за да помогне при организацията в един ресторант, който притежава там. Преди да даде отговор на това предложение, тя моли да й даде няколко дни, за да поговори с дъщеря си – тя не иска да ги оставя сами, особено сега, когато се очаква всеки миг да се роди внука й.

Сансон приготвя багажа си, за да замине за крайбрежието, след като убеждава Юри, че това е най-добрия начин да се спасят от бедността – той очаква да подпише договор за милиони в Санта Марта.

Клаудио е много наранен от решението на Елиса да се разведе с него. Той заявява, че никога няма да подпише документите за развода, за да може тя да се събере с друг мъж.

Юри и майка й подготвят всичко за посещението при лекаря и да инсценират загуба на бебето. Кати, изпълнена със съмнения, посещава лекаря и се опитва да научи дали бременността на Юри е реална.

Сесилия признава пред Мануела, че Серхио й харесва много и че изчаква удобен момент, за да го покани да излязат заедно.

Доня Еулалия решава, че най-добрият начин да разбере дали Юри лъже, че е бременна, е да прерови вещите й. За нещастие, в този момент в стаята се появява Пиедад и я изненадва. Тя вдига голям скандал, след който Доня Еулалия напуска къщата.

Пола научава, че Клаудио отказва да подпише документите за развода си с Елиса и за това го моли да напусне пансиона й. Тя не може да понесе да живее под едни покрив в човек, който е такъв голям егоист.

Кареналга признава пред Раскин, че един човек го е наел да пребие Лоренсо, но за нищо на света не смята да разкрие името на този човек, защото се страхува за живота си.

Гонсало моли Херман да отиде заедно с Каталина на важен бизнес коктейл, на който ще има много инвеститори. Жената използва възможността, за да се опита отново да съблазни Херман и отново да го вкара в леглото.

Андрея съветва Херман да замине заедно с Мануела за Санта Марта, вярвайки че това е най-добрия начин да се сближи с майка й. Въпреки че не е убеден, че това е добра идея, той се замисля дали да не се вслуша в съвета на дъщеря си.

Пиедад и Юри посещават лекаря, за да го накарат да им помогне да инсценират загубата на детето. Той им обяснява подробно какви симптоми трябва да изиграят, за да убедят всички в истинността на положението.

След като разбира, че Мануела в е Санта Марта, Сансон решава да я покани да отпразнуват успеха на сделката, която е сключил.

Лукресия казва на Андрея и Камила, че продължава с намерението да покрие всички разходи по бебето, но младата двойка не се чувстват удобно предложението, защото усещат, че зад него се крият други намерения.

Херман и Каталина отиват заедно на коктейла. За нещастие, те са изненадани от Сесилия.