Любов до смърт (La quiero a morir)

21 част

Камило и Андрея се женят!

След фиаското на Лукресия по време на делото по осиновяване, когато се опитва да подкупи служителката, Хорхе си дава сметка, че между него и съпругата му вече няма нищо и това го подтиква да поиска окончателна раздяла.

Сталин, Русвелт и Клаудио продължават с плановете си да попречат на Сансон да се ожени за Юри. За това те подмамват най-големия Пулидо да изпие питие с дрога, която го кара да спи като пън, по време на ергенското парти, което му отганизират.

Херман прави сватбен подарък на Андрея и Камило – луксозен апартамент. По време на тази изненада, Мануела не спира да мисли, че Херман отново се е забъркал в тъмни сделки.

Докато Юри се подготвя за сватбата, Пиедад съветва дъщеря си да се престори на болна през първата брачна нощ, за да попречи на Сансон да разкрие фалшивата й бременност.

Въпреки усилията на Сталин да попречи на брат си да отиде на сватбата, Сансон успява да се измъкне от сервиза и да се появи на церемонията. Юри е бясна от закъснението на бъдещия си съпруг, когато вижда Сансон да пристига, тя се успокоява. Тя убеждава свещеника да ги венчае, въпреки окаяния вид на младоженеца.

Андрея сключва брак с Камило Мондрагон. Въпреки това, не всичко минава по план – тя припада по време на церемонията и по спешност е откарана в болницата.

Пиедад използва сватбеното тържество на дъщеря си, за да кокетира с Клаудио, тъй като тя вярва, че този мъж има много пари и може да я спаси от бедността.

Лукресия е много депресирана след като не успява да осинови детето, което толкова желае. Тя не намира друг изход, освен да изпие една опаковка успокоителни заедно с една бутилка алкохол.