Любов до смърт (La quiero a morir)

20 част

Гонсало и Каталина - заедно!

Лукресия отново има среща с психоложката. Този път се намесва Хорхе и разкрива пред специалистката, че съпругата му е истерична и неотстъпчива жена. В този момент, Андрея се заема със задачата да изчисти образа на леля си пред служителката.

Гонсало съблазнява Каталина в офиса си. Той я кани да пийнат по едно питие и постига своето – накрая двамата правят секс. Нещо повече, по-късно Каталина посещава Херман под влиянието на голямо количество алкохол.

Сталин подозира, че Робледо иска да се възползва от политическото си положение, за да се възползва от Пола. Тя заявява на годеника си, че много добре умее да се грижи сама за себес и.

Русвелт и Сталин са много притеснени, защото знаят, че брат им ще се ожени без да е влюбен в Юри. Те се опитват да попречат на сватбата.

Пиедад казва на дъщеря си, че трябва да започне да мисли как да симулира спонтанен аборт. Юри е много притеснена, защото трябва да плати цяло състояние на лекаря, за да й помогне с плановете.

Клаудио посещава Гонсало с молба да му намери работа, защото Робледо го е изхвърлил от партията. Той е много изненадан да открие, че Херман е наел на работа Каталина в компанията си.

Кареналга прави загадъчно обаждане от затвора, молейки за помощ. Той се чувства напълно изоставен. Както изглежда, Херман напълно е забравил за обещанията, които е дал на този мъж и сега не смята да му помогне да излезе на свобода.

Пола отбелязва пред Доня Еулалия, че коремът на Юри не е пораснал през последните седмици. Това ги кара да мислят, че бременността й може да е фалшива.

Лукресия притиска психоложката, за да й позволи да види детето, което може да й позволят да осинови. Служителката отказва, защото липсват някои подробности. Въпреки обясненията й, Лукресия решава да подкупи психоложката, навличайки си големи проблеми.