Любов до смърт (La quiero a morir)

17 част

Юри настройва Доня Еулалия против Мануела!

Лукресия продължава с идеята да раздели Кати и Серхио. Тя организира среща на младежа с Ана Мария, негова годеница от младежките години.

Лоренсо кани Хулиана на среща. Накрая, двамата се целуват. Когато пристига в дома й, той е ударен по главата и пада в безсъзнание.

Мануела отива в клуба, за да вечеря с бившите си приятелки от висшето общество. Всички правят неприятни коментари по адрес на Сансон и Мануела си тръгва набързо.

След капан, заложен от Лукресия, Ана Мария се среща със Серхио, бившият й годеник. Тя го кани на вечеря и тогава му прави любовно признание. Тя го уверява, че през цялото време не е спирала да го обича.

В болницата, преглеждат Лоренсо, който е получил силен удар по главата. В това време, властите задържат Русвелт, който е заподозрян за нападението на младежа.

Юри се заема със задачата да убеди Доня Еулалия, че Мануела и дъщерите й няма да си тръгнат от квартала без да създадат още проблеми.

Доня Еулалия, отровена от Юри, настоява Сталин да напусне работата си при Мануела, защото не може той да работи при враговете на брат си.

Херман продължава да се държи като истински принц, за да си върне съпругата. Освен това той намира най-добрият невролог за Лоренсо. Херман подарява на Мануела кола, за да може да може да се справя с доставките на своите тортии.

Сансон отива в стария си дом и чува злонамерените коментари на Вивиана и Лукресия против него и семейството му. Ядосан, той казва на Мануела, че тя е най-лошото нещо, което е можело да му се случи в живота.

Мануела е много заета с изпълнение на поръчките и моли Серхио да извърши няколко доставки. Кати приема погрешно ситуацията и е убедена, че двамата (Мануела и Серхио) имат романтична връзка.

След като събира пари от жителите на квартала за адвокат на Русвелт, Клаудио предава сумата, която е събрал, на Сансон. Той е много благодарен на своите приятели за това, което са направили за брат му.