Любов до смърт (La quiero a morir)

15 част

Хулиана къса с Русвелт!

Серхио и Кати излизат да се забавляват вечерта и накрая се целуват страстно. Младежът заявява, че не иска да има сериозна връзка, поне за сега.

Русвелт решава да се извини на Хулиана за недоразумението, което е настъпило, когато я е видял с колегите й от университета. Въпреки че тя приема извиненията му, тя казва, че между двамата не може да има нищо повече от приятелство.

Херман продължава да убеждава Мануела да присъства на вечерята, която той организира за дъщеря си Андрея. Тя продължава да отказва категорично. Въпреки всичко, той успява да заложи капан на бившата си съпруга, за да събере отново цялото си семейство и да започне с плана си да я спечели отново.

Мануела трябва да изпълни голяма поръчка за тортийи, която е направена от една верига. Накрая се налага цялото семейство да влезе в кухнята, за да изпълнят поръчката и да успеят в бизнеса.

След едно празненство в дома си, Пола моли Сталин да остане с нея. Когато са на път да правят любов, се появява Хорхе и ги открива полуразголени. Разочарован, той приема да живее отново с Лукресия и да изпълни условията й – да задържи детето, което тя смята да осинови. В замяна, той може да получи половината от състоянието на Лукресия.

Хулиана кани Русвелт на рождения ден на сестра й, но появата му в дома на Херман се превръща в катастрофа. Най-малкият от братята Пулидо отива на празника и Вивиана заедно с Лукресия използват случая, за да го унижат. В резултат на това, Хулиана слага край на връзката им.

Юри се опитва да повлияе на Сансон по отношение на майка си и дори му заявява, че е готова да направи аборт. Тъй като Сансон не приема да изгуби детето си, тя продължава с лъжата и си купува фалшив корем.