Любов до смърт (La quiero a morir)

14 част

Андрея иска родителите й да се съберат отново!

Вивиана съобщава на съпруга си, че тя ще се заеме с всички приготовления за сватбата на Камило и Андрея. Той е против тази сватба, защото след това, дъщерята на Мануела ще се превърне в една от собствениците на състоянието на Мондрагон.

Юри се възползва от това, че Сансон се напива и заспива до нея, за да го убеди, че двамата са прекарали една незабравима страстна нощ.

Херман спори с Лукресия заради това, което тя се опитва да направи с дъщеря му. Той я съветва никога да не се доближава повече до девойката или ще понесе последствията. В това време, Андрея е приятно изненадана да види как баща й я защитава от леля й и сватовете. За това тя започва да си мисли, че Херман наистина съжалява за това, че ги е изоставил.

Мануела се чувства много тъжна, защото Сансон й липсва. Тя търси подкрепа при Пола, на която признава, че продължава да е влюбена в него.

В същото време, най-големият от братята Пулидо споделя с приятелите си Раскин и Кареналга, че единственото, което иска, е да бъде заедно с жената, която истински обича.

Лукресия прави опити да се сдобри с Андря и я посещава, за да й предложи своята финансова подкрепа. Тя веднага отказва, защото знае за нейните намерения, но жената настоява и дори предлага да плати част от разходите около сватбата на племенницата си.

Русвелт напуска сервиза на Хорхе и отива да работи с брат си Сансон.

Междувременно, Хулиана се събира с колеги от университета, за да учи. Русвелт разбира погрешно ситуацията и вярва, че любимата му си има друг.

Херман планира как да спечели отново Мануела. Първата му съюзница е Андрея, която приема да му помогне с едно условие – той никога повече да не ги изоставя.

Сансон упреква Юри за това, че е разправяла из квартала, че двамата са прекарали заедно нощта. Той й заявява, че никога няма да бъдат съпруг и съпруга. Въпреки това, Юри не се отказва от идеята да го спечели отново.