Любов до смърт (La quiero a morir)

13 част

Има опасност Андрея да направи спонтанен аборт!

Мануела решава, че ще е най-добре да напусне дома на Сансон, защото се чувства изморена от постоянните спорове с Юри. Сансон се опитва да я разубеди. Въпреки това, Мануела опакова багажа си и отива в пансиона на Пола. Тя моли фризьорката да подслони нея и семейството й.

Лукресия отива на срещата с адвоката за подписване на развода. Единствената й цел да отиде там е, за да каже на съпруга си направо в лицето, че няма да му даде толкова лесно свободата.

Херман посреща Камило на летището. Той му разказва, че Вивиана се е постарала да го отдалечи от Андрея и не е изпълнила обещанието си да помогне с разходите по майчинството. Камило веднага му отговаря, че не е знаел нищо и че продължава да обича Андрея от все сърце.

Клаудио не получава работата на посланик и моли Елиса да запази тайната, защото не иска да става за смях пред хората от квартала, които са убедени, че той най-накрая е получил поста.

Пола споделя със Сантос, че се съмнява в бащинството на детето, което очаква племенницата й, защото знае много добре, че Юри е лъжкиня и измамница, която е способна на всичко, за да си го върне.

Андрея и Лукресия се скарват, докато Камило разкрива за странния договор, който имат двете жени. След като Андрея вижда реакцията му, тя изпитва силни болки в корема. Има опасност Андрея да направи спонтанен аборт.

Сансон открива, че Хорхе се е превърнал в негов конкурент, който предлага на пазара много по-евтини резервни части. Той упреква Хорхе за това, че го е предал.

Клаудио и Елиса отиват в дома на Лукресия. След като пийват по няколко чашки, Лукресия се осмелява да сподели с пастрока си, че се чувства ядосана за провалената си връзка с Хорхе и заради това, че не е могла да има деца. Клаудио се възползва от случая, че не е получил поста на посланик и сега няма къде да живее.

Мануела разказва на своите съдружници, че един известен главен готвач се е изказал много добре за нейните тортийи. Те смятат, че сега компанията им има отлични перспективи. Серхио се възползва от срещата, за да каже на Саносн, че е най-добре да му продаде своя дял от бизнеса.