Любов до смърт (La quiero a morir)

12 част

Мануела се разделя със Сансон, защото Юри е бременна!

Адвокатът на Алирио го съветва да не продължава с процеса против Кати, защото са се появили няколко свидетелски показания срещу него. След като оттегля обвиненията, Кати излиза на свобода и Серхио я посреща в компанията на Клаудио.

Сансон има съмнения относно бременността на Юри и й казва, че иска да я придружи по време на прегледа при лекаря. Когато отиват в кабинета, Сансон вижда предполагаемата ехография и вярва напълно на лъжата. Въпреки това, той заявява на Юри, че ще поеме отговорността си като баща, но няма да се ожени за нея, защото продължава да обича Мануела.

Херман е решен да направи невъзможен живота на Сансон и предлага на Хорхе да започнат бизнес с резервни части. Въпреки че Хорхе не иска да се включва, защото не иска да става конкуренция на своя приятел, той се възползва от възможността да спечели много пари.

Сансон моли Мануел да продължат с връзката си, но тя отказва.

В нетрезво състояние, Серхио отива в дома на Лукресия след като е отпразнувал свободата на своята приятелка. Той целува страстно бившата съпруга на Хорхе. След това, тя моли Ирагори да станат любовници.

Сталин е отчаян, защото не може да си намери работа. След като Пола отказва да го наеме във фризьорския си салон, на Мануела й хрумва да му предложи да й стане помощник в подготовката на тортийите.

Херман научава за зловещия план на Гонсало и Вивиана да разделят Андрея и Камило. За това, той предлага на младежа билети, за да се върне в страната и да се срещне отново с дъщеря му.

Юри има нужда от още пари, които да даде на лекаря, за да го убеди да запази тайната за фалшивата й бременност. За това посещава Алирио, за да го помоли за работа и да започне с кариерата на „модел“.

Междувременно, Сансон е все по-убеден в съществуването на детето му. Той придружава Юри и присъства на ехографията. Той се развълнува от възможността да създаде семейство с нея.

С годежен пръстен в ръка, Хорхе отива да предложи брак на Пола.