Любов до смърт (La quiero a morir)

11 част

Серхио спасява Кати, която е отвлечена!

Сансон и Мануела признават, че са влюбени един в друг. Сансон споделя с Пола, че е влюбен в Мануела, а Мануела, от своя страна, казва на приятелката си Сесилия, че е луда от любов към най-големия брат Пулидо. Без да мисли за чувствата на сестра си, Лукресия настройва семейството си на своя страна и се опитва да убеди Мануела, че тази връзка е невъзможна.

Андрея разговаря с баща си, за да поиска помощ от него да разделят майка й и Сансон. Въпреки че той не може да й помогне да раздели майка й и Сансон, защото не може да се сближи отново с Мануела и да я спечели отново. Без тя да подозира, той започва да й изпраща пари, за да може да заживее на друго място, не в дома на Полидо.

Мануела и Сансон се наслаждават на усамотението си, докато тя се наслаждава на отпускащия ефект на джакузито. Те са на път да консумират любовта си, когато най-неочаквано се появява Юри. Сансон е много изненадан от новината, която тя му носи – бременна е от него.

В това време, Алирио отвежда Кати в бордея и я принуждава да се облече секси, за да обслужва клиентите, но само като сервитьорка за сега.

Серхио интуитивно усеща, че Кати е отвлечена, защото открива стаята й в пълен безпорядък. В компанията на Клаудио и Хорхе, отиват да търсят Алирио, който е първият в списъка им със заподозрени за изчезването на Кати.

Алирио предава Кати на полицията с обвинение, че се е опитала да го убие. Девойката се оказва в затвора, а Серхио и Клаудио опитват всичко, за да я спасят. Като за начало, те спасяват две девойки от бордея, за да я свидетелстват срещу Алирио.

Сансон е много разстроен от новината за бременността на Юри, защото това заплашва връзката му с Мануела. И за капак на всичко, Сталин научава новината и се сбива с брат си, защото смята, че той го е предал.

Херман се среща със Сансон на една среща между Пулидо и Сесилия. Той не успява да го предизвика да се сбият – той иска да премери силите си със своя „съперник“.

Хорхе пристига щастлив, за да каже на Пола, че документите за пансиона са на негово име. Пола настоява Хорхе да прехвърли половината от къщата на нейно име, за да могат двамата да са собственици.