Любов до смърт (La quiero a morir)

9 част

Сансон и Мануела признават любовта си и се целуват!

Когато Херман излиза от затвора, той планира веднага да посети Мануела, но преди това се среща на улицата със Серхио. Той, без да му мисли много, го удря няколко пъти много силно и го обвинява за това, че го е обрал. Точно в този момент се появява Клаудио и успява да ги раздели. Той убеждава Херман да се откаже от идеята да посети Мануела, защото тя се чувства много наранена от него.

Юри продължава връзката си със Сталин, но подозира, че е бременна. Тя се разстройва, защото това може да провали всичките й планове, които има относно Сансон.

От една страна, Серхио се опитва да убеди Лукресия да продаде къщата, която Пола е превърнала в пансион, а от друга, казва на Пола, че е получил много добро предложение. Тя е в затруднено финансово положение и моли Сансон да й даде пари на заем.

В това време, Лукресия използва Сталин като свой шпионин в пансиона на своята съперница, който да й съобщава за всичко, което се случва между съпруга й и любовницата му.

Сесилия разказва на Сансон, че никой не се е сетил за рождения ден на Мануела. Той решава да я изненада и я кани на вечеря. Той й е подготвил подарък, избрал е музиката и всички подробности около празненството. Всичко това разнежва Мануела и най-накрая тя му признава своите чувства. Те се целуват страстно.

Хулиана и Андрея си спомнят в последния момент за рождения ден на майка си и предлагат да празнуват в къщата на Лукресия. Клаудио охлажда ентусиазма им, когато им разказва, че Мануела е тръгнала със Сансон. Това не им харесва много. Те решават да отидат в пансиона на Пола, където е организиран купон за добре дошъл на Хорхе, който смята да живее там като наемател. Когато девойките пристигат в пансиона, Юри научава къде е Сансон. Тя се ядосва и Сталин, нейното гадже, първи забелязва това.

Серхио се чувства опустошен, тъй като след всички усилия, които е положил, Мануела е отишла със Сансон. Кати не пропуска възможността и предлага на Серхио вместо да ходи някъде и да търси други жени, да обърне внимание на нея.