Любов до смърт (La quiero a morir)

8 част

Серхио предлага на Мануела да отворят ресторант!

Пола иска да помогне на Кати, защото разбира, че един тайнствен мъж я преследва. За това казва на всички в квартала, че трябва да помогнат и да не разкриват, че девойката живее там.

Хулиана посещава баща си в затвора и му казва, че е нещастник, изоставил семейството си и че не знае дали е способна да му прости.

От друга страна, Клаудио обяснява на Херман, че заради грешка при задържането му, може да излезе от затвора след няколко дни. Херман е щастлив от новината, защото иска да потърси Мануела и да си върне семейството.

Сансон променя външния си вид, за да удовлетвори Мануела. Въпреки всичките му усилия, тя не забелязва промяната в начина му на обличане. Освен това трябва да изтърпи подигравките на Сесилия.

Сталин организира серенада за Пола, но тя отново го отблъсква. Накрая Юри го утешава. И така, докато се утешават, двамата започват да се целуват. Той се окуражава толкова, че предлага брак на девойката.

Лукресия се среща с Пола и настоява да напусне къщата, защото й принадлежи.

Мануела е отчаяна, защото не може да намери място, където да продава десертите си. Точно тогава, тя приготвя божествени омлети и Серхио й предлага да отворят ресторант.

Хулиана получава подкрепата на Русвелт след посещението й в затвора при баща й. След като го е видяла, тя е усетила колко силно я боли от неговото предателство и не знае дали ще е способна да му прости.