Любов до смърт (La quiero a morir)

7 част

Херман е депортиран и търси помощ от дъщерите си!

Хорхе е решен да се разведе и започва постъпките за развод с Лукресия. Той планира при подялбата да остави съпругата си на улицата.

Пола не може да издържа повече на мъката и отива да търси Хорхе. Когато той я вижда, я целува страстно и й съобщава, че се разделя окончателно със съпругата си. Тя го предупреждава, че докато не подпише документите за развод, няма да бъде с него.


Сансон се завръща в ранчото изморен. Мануела, много развълнувана, му приготвя специална вечеря. Чувствата се разгорещяват. Сансон й изпява една песен, след това танцуват. Но Мануела слага край на забавата, когато започва да изпитва, че се случва нещо странно с нея.

Андрея разказва на Хулиана, че има среща в един медицински център, където правят аборти. Отчаяна, Хулиана се обажда на майка си и й разказва какво смята да прави сестра й.

Херман е депортиран и пристига в страната. Той няма друг изход, освен да се обади на дъщеря си Андрея, за да я помоли за помощ. Тя и Хулиана не искат да го видят. Клаудио отива да го търси в участъка. Когато двамата се срещат, Херман разказва на Клаудио, че приятелката му Каталина и годеницата на съдружника му Серхио са любовници и са отмъкнали всичко, оставяйки го на улицата.

След криза, която преживява Доня Еулалия, Мануела решава да разкаже на братята Пулидо, че майка им е много зле и че има рак. Тя им съобщава, че старата жена трябва да бъде оперирана по спешност.

От друга страна, Сансон не спира да мисли за Мануела и решава да признае на майка си, че е влюбен отчаяно в нея.

Вивиана казва на Лукресия, че ако детето, което чака Андрея е мъжко, Гонсало е решен да го отгледа, за да бъде истински Мондрагон. Въпреки това, Лукресия казва, че те няма защо да се притесняват за бебето, защото всичко вече е решено.