Любов до смърт (La quiero a morir)

6 част

Сансон и Мануела остават сами в имението на Сесилия!

След като вижда колко стресирана е приятелката й Мануела от всички проблеми, които има, Сесилия й предлага да отиде в имението за няколко дни, за да се отдалечи от семейните проблеми. Мануела сериозно се замисля да приеме предложението.

Сталин кани Пола на вечеря като част от плана си да я спечели. Точно, когато излизат от пансиона, те се сблъскват с Лукресия, която без никакви заобикалки пита Пола дали е любовница на съпруга й. Пола я заобикаля и тръгва с кавалера си без да й даде отговор.

Мануела разговаря с администратора на Клуба, за да се опита да продава своите десерти там. Гонсало проваля плановете й и заплашва администратора, забранявайки му да приема каквото и да било предложение от Мануела.

Сесилия отстъпва колата си на приятелката си Мануела, за да може да отиде в имението й за няколко дни и да си почине след всичко, което се е случило. Наред пътя колата се чупи и Сансон тръгва да й помогне. Накрая те стигат в имението на Сесилия, където остават напълно сами.

Андрея изпада в тежка депресия, защото вярва, че Камило не иска да знае нищо нито за нея, нито за детето им. Водена от тези мисли, тя решава да се отърве от бебето. Леля й Лукресия я съветва да се откаже от идеята и обещава тя да се погрижи за детето.