Любов до смърт (La quiero a morir)

5 част

Хорхе научава, че съпругата му му е изневерила!

Мануела е много благодарна на Сансон за това, че е платил всички сметки в клиниката, където са приели Андрея. Сансон предлага на Мануела да остане заедно със семейството си колкото иска в дома на Пулидо.

Лукресия признава на Клаудио, че жената, която е изнудвана, е тя самата, а не Вивиана, както му е казала преди това. Клаудио успява да каже на Гонсало и му казва, че Уилям ще публикува снимки на съпругата му в Интернет от връзка, която са имали преди време. Мъжът побеснява и заплашва Уилям, настоявайки да му предаде всички снимки и видео записи с всички любовници, които има в клуба. Треньорът не се поддава на заплахите му и заявява, че ще разкрие цялата истина.

Когато Хорхе научава истината, той тръгва да търси Лукресия, за да я убие.

Сансон убеждава Хорхе да свали оръжието и да не заплашва Луркесия повече. След като се успокоява, той се чувства напълно предаден от съпругата си и решава да се раздели окончателно с нея.

Кати посещава Серхио в пансиона и го поздравя с Добре дошъл. Тя предлага да му бъде гид и да го запознае с квартала. Тя приготвя много вкусна вечеря за всички.

Гонсало, ядоса, упреква съпругата си за това, че е позволила да я снимат с любовника й. Той решава да не се поддава на шантажите на Уилям.