Любов до смърт (La quiero a morir)

4 част

Юри прави опит да се самоубие!

Сталин казва на Поли, че Хорхе ще пътува до Мелгар, за да се сдобри със съпругата си. Тя побеснява и търси сметка от любовника си. Тя го заплашва, че ако отиде на това пътуване, тя ще сложи край на тяхната връзка.

Кати посещава Серхио в затвора. Той й е много благодарен. От друга страна, Мануела свидетелства в полза на Ирагори, обяснявайки че той няма нищо общо с машинациите на Херман.

Еулалия (майката на Сансон) получава резултатите от медицинските изследвания и остава много притеснена, защото изглежда е болна от тежка болест.

Сансон решава да помогне на Серхио, за да се нанесе да живее в пансиона на Пола. Това е като студен душ за Сталин и Русвелт, на които им се налага да делят стаята си с него. В това време, Кати и Юри показват се чувстват привлечени от галантния Ирагори.

Андрея има силно кръвотечение и Сансон я отвежда до клиниката, където плаща всичките медицински разходи. Когато девойката се почувства по-добре, Лукресия й предлага да се грижи за нея по време на бременността. Андрея приема без да подозира, че леля й замисля нещо и всъщност иска да я раздели с Камило.

Юри заподозира, че годеникът й се чувства привлечен от Мануела и в пристъп на поредната й истерия, тя заявява пред приятелите си, че ще се самоубие и че този път говори сериозно.

Доня Еулалия признава на Мануела, че е много депресирана, защото лекарите са й открили ужасен тумор. По тази причина Мануела настоява тя да остане известно време в столицата и да се подложи на операция, както я съветват специалистите.

Хорхе разговаря с Лукресия и двамата стигат до съгласие, че трябва да разрешат семейното си положение. Тя му казва, че иска да продължи с него и че трябва да имат дете, за да имат сплотено семейство.

Камило напуска страната, но не успява да се свържи с Андрея. Лукресия успява да развали мобилния телефон на племенницата си и излъгва Камило, че годеницата му не иска да го вижда никога повече. Въпреки че Мануела и Хулиана подозират, че Лукресия замисля нещо, те не успяват да разберат какво планира тази огорчена жена.

Пола упреква Сансон за това, че е завел Серхио в пансиона без да я предупреди. За да я успокои, той й плаща за един месец напред, за да приеме Ирагори.

В това време, Серхио опитва да си намери работа, но всичките приятели му обръщат гръб, тъй като той е бил в затвора. По повод отношенията му с правосъдието, той получава ужасно известие - адвокатът му съобщава, че повече няма да го представлява, защото не му е плащал хонорара.