Любов до смърт (La quiero a morir)

3 част

Андрея е бременна!

Соня и Каталина осъществяват плановете си. В това време, адвокатът съветва Серхио да се покрие, когато излезе от затвора и да остане незабелязан пред кредиторите си.

Мануела разбира от Хулиана, че Андрея е бременна и за това тя настоява да се омъжи за Камила. Мануела разговаря с дъщеря си и й казва, че не бива да се чувства обвързана и че трябва да се откаже от идеята.

Хорхе подозира, че Лукресия се среща с друг мъж и моли Клаудио да му помогне да потвърди това. В същото време, Лукресия страда заради шантажа на Уилям, който използва снимки и видео, които има с тях двамата.

Юри вдига нов скандал на Мануела - този път, тя е убедена, че тя живее в дома на гаджето й, защото е безумно влюбена в Сансон.

Лукресия си връща снимките и видеото, които е направил любовника й, в замяна на пари. Междувременно, Клаудио постига успех в своята мисия - той открива един номер на мобилен телефон, който Лукресия крие в една ваза.

Гонсало се заема със задачата да избие от главата на сина си абсурдната идея да се ожени за Андрея. По тази причина посещава Мануела. Той се възползва от ситуацията, за да й предложи да му стане любовница в замяна на пари. Тя се възмущава и двамата се скарват. Налага се Сансон да се намеси с крайни действия.

Андрея и годеникът й се нанасят да живеят в дома на Сансон, защото се оказват на улицата и без пари в джоба, тъй като родителите на Камило са против тяхната връзка.

Хорхе, посъветван от Клаудио, организира пътуване до Мелгар. От своя страна, Юри и Сансон тръгват в същата туристическа дестинация, тъй като имат нужда от няколко дни почивки.

Хулиана моли Русвелт да направи тайна врата към банята, за да могат да я използват. Той го прави, но си навлича големи проблеми с брат си, който е против.

Клаудио отговаря на обаждане на мобилния телефон, зарязан от Лукресия и разбира, че тя е шантажирана. Вместо да разкрие всичко на Хорхе, той запазва информацията за себе си с надеждата да я използва в своя полза.

Мануела настоява Андрея да разкаже на Камило, че очаква негово дете, но той отказва. Междувременно, Мануела моли сестра си за заем, за да може да организира скромна сватба за голямата си дъщеря. Останалата част от семейството отива на разходка.