Любов до смърт (La quiero a morir)

2 част

Соня измамва Серхио и избягва с парите му!

Мануела има сериозен разговор със Серхио. Насред разговора, двамата се целуват. Тя решава, че тази ситуация не бива да се повтаря и за това ще е по-добре за нея да си тръгне веднага от апартамента.

Лукресия търси Хорхе в сервиза, за да го съблазни, докато той си прекарва добре в компанията на Пола във фризьорския салон. Русвелт успява да предупреди шефа си, че трябва да се скрие, защото съпругата му го търси. Той избягва през прозореца и тя не успява да го хване в крачка.

Мануела казва на Сансон, че е изгубила парите, които е дала на Херман за къщата. Освен това заявява, че смята да живее на там, тъй като няма друг избор.

Клаудио разбира, че някаква жена е затворена в багажника на колата му, тъй като чува виковете й. Той разбира, че това е Кати, механик в сервиза, която се е скрила в колата му, за да не я открие Лукресия. Той влиза в къщата с припадналата девойка на ръце и прекъсва романтичната среща, която са си организирали Хорхе и неговата огорчена съпруга.

Мануела моли Сансон да й позволи да остане в дома му един месец, докато тя си намери работа. Той приема, но изпитва огромен гняв към семейство Саенс и решава да вдигне купон, само за да ги подразни.

Лукресия, съпругата на Хорхе, се забърква с Уилям, служител в клуба. Мъжът я убеждава да се срещнат отново и накрая се целуват. Вивиана научава за зараждащата се връзка и предупреждава приятелката си, че трябва да се пази от Уилям, който има слава на сексуален атлет, който постоянно сменя любовниците си.

Серхио признава на Соня, че има сметка в САЩ, в която има доста пари. Жената успява да го убеди да я направи титуляр на сметката, след което той не може да направи никаква банкова операция.

Сансон не може да скрие своите чувства към Мануела. Това вбесява Юри. Отчаяната жена измисля план да забременее от него и така да обвържи завинаги мъжа, когото обича.

Андрея търси Камило, за да го помоли да й позволи да живее в апартамента му. Той приема при едно условие - девойката да разкаже всичко на майка си.