Наследницата (La heredera)

120 серия

Сантяго полудява от мисълта, че семейството му може да се разпадне

Антонио се опитва да успокои Мария Клаудия, която отива при него, за да му разкаже, че Сантяго не е готов да остави Хулиансито.

Хоакин е много притеснен от обаждането на Лорена и тръгва веднага да я търси... Лорена пада в безсъзнание.

Антонио и Мария Клаудия разговарят за Сантяго и Лорена, за това, че трябва да приключат с тях, но осъзнават, че това ще е много болезнено.

Сантяго е отчаян и казва на Хулиансито, че няма да допусне Мария Клаудия да ги изостави; пристига Дионисио и се опитва да го успокои, но Сантяго изпада в криза и започва да напада Мария Клаудия. Сантяго предполага, че тя никога не го е обичала и вероятно ще се събере отново с Антонио.

Габриела споделя с Бренда, че Лауро ѝ се вижда много променен.

Джована и Лауро пият заедно, той се обажда на Бренда; Джована иска да се люби с него.

Сантяго е направо като луд и не иска да приеме думите на Дионисио; отива направо в спалнята при Хулиансито.

Антонио и Мария Клаудия са на път да се отдадат на страстта си, но тя го спира, а той я уверява, че я подкрепя и че умее да чака.

Хоакин пристига в апартамента на Лорена и я открива със спряло сърце. Хоакин се опитва да я реанимира, но Лорена не реагира. Пристига Лусия и не може да разбере какво става. Хоакин я закарва в болницата. Лусия оставя съобщение на Дионисио, който е изключил мобилния си.

Дионисио чува съобщението от Лусия.

Алваро се консултира с д-р Мария Мартин относно резултатите от изследванията на Дулсе; тя потвърждава, че положението е много тежко.

Дионисио се обажда на Алваро и го пита за Лорена. Докторът предупреждава Хоакин, че Лорена вече е дошла в съзнание, но състоянието ѝ продължава да е тежко.

Антонио пристига в апартамента на Лорена и портиерът му казва какво се е случило с нея.

Мария Клаудия се прибира в дома си и започва разговор със Сантяго. Дионисио им се обажда, за да им каже какво се е случило.

Антонио пристига в болницата и Хоакин го обвинява за състоянието на Лорена.