Наследницата (La heredera)

116 серия

Мария Клаудия признава на Антонио, че Хулиан е негов син

Габриела и Мария Клаудия заварват Лауро и Бренда да се целуват. Габриела е притеснена и продължава по пътя си. Мария Клаудия казва на Лауро, че не вярва намеренията му към Бренда да са искрени.

Дулсе се противопоставя на Джована, защото си мисли, че има нещо с Лауро. Дулсе се чувства зле и за това взема хапче.

Сантяго и Дионисио разговарят, обсъждат привързаността, която имат като братя. За първи път заподозират, че Дулсе е тежко болна.

Бренда си  мисли, че Габриела е притеснена от нея, а Габриела я уверява, че се притеснява Лауро да не ѝ причини болка.

Каурис търси Лауро в дома му и се среща с Мондрагон, който не ѝ позволява да си тръгне. Мондрагон казва на Лауро и Каурис, че е знаел вече за връзката им. Лауро помага на Каурис да напусне апартамента му, въпреки че тя е наясно с опасността.

Мария Клаудия търси Антонио и му признава, че Хулиан е негов син; моли го за време, за да разкрие истината на Сантяго и след това да обсъдят какво може да направят.

Сантяго предусеща опасността и отива да търси Мария Клаудия в дома на Габриела, която го лъже и уверява, че Мария Клаудия е отишла да се срещне с адвоката.

Антонио и Мария Клаудия през сълзи се целуват, след четири години отново. След това Мария Клаудия моли Антонио да забрави за целувките им, защото са били грешка. Антонио ѝ отговаря, че за него не е така, защото той точно това е чакал през тези четири години. Мария Клаудия си тръгва от там много притеснена.

Дионисио чака Лусия в дома на Лорена, измъчва се, че тя няма да се появи, но Лусия пристига.

Сантяго е много отчаян тръгва да търси Мария Клаудия с Габриела, която не знае как да оправдае дъщеря си. Сантяго няма доверие и отвежда Хулиан. Еулалия страда и споделя със Саломон, че Хулиан е син на Антонио.

Мондрагон предлага на Лауро между другото да се заеме и с наркотици. Лауро няма пари...

Мария Клаудия признава на Габриела, че се е целувала с Антонио и че му е казала истината.

Сантяго пред спящия Хулиан обещава, че ще запази сплотено семейството им.

Каурис посещава Антонио, който ѝ разказва, че през деня се е целувал с две жени, които имат място в сърцето му: Лорена и Мария Клаудия.

Дулсе търси Дионисио, но не го открива.

Сантяго посреща Мария Клаудия с раздразнение, но след това я обсипва с нежност, а тя се разплаква в ръцете му. Сантяго и Мария Клаудия плачат прегърнати...