Наследницата (La heredera)

114 серия

Бренда признава на Габриела, че е влюбена в Лауро

Бренда и Лауро хапват хот-дог, той се опитва да говори за целувката, а тя отклонява темата. Сантяго чака Лауро пред блока, за да го разпита за Мария Клаудия; пристига Каурис. Сантяго научава, че между нея и Лауро има нещо.

Антонио настоява Мария Клаудия да му отговори на въпроса дали Хулиансито е негов син, тя отрича, съпротивлява се. Пристигат Дионисио и Лорена. Дионисио отвежда Антонио и разговаря с него; уверява го, че Сантяго никога не е допускал, че Хулиансито не е негов син.

Лауро и Бренда водят спокойно разговор, той отново я целува.

Рамиро Ортега (собственика на радиостанцията) звъни на Дулсе, за да поговорят за интервюто. Дулсе страда от болки в гърдите и се отпуска на фотьойла изплашена.

Дионисио научава, че майка му не се чувства добре. Той е с Лусия, когато му съобщават за майка му и той тръгва на бегом.

Мария Клаудия отива в прокуратурата и се запознава с Хоакин Маркадер. Те разговарят и когато разговорът приключва, тя го праща по дяволите и излиза, а той остава изумен.

Дионисио пристига в офиса на Дулсе и я намира да работи все едно нищо не е било.

Бренда признава на Габриела, че е влюбена в Лауро, която на свой ред е убедена, че е влюбен в Бренда.

Антонио търси Мария Клаудия и когато я открива, настоява да му каже дали той е бащата на Хулиансито. Пристига Хоакин, който защитава Мария Клаудия. Хоакин се изправя пред Антонио, който е много притеснен и ревнив.

Сантяго пристига с Каурис в дома си. Мария Клаудия я кани да влезе.

Лорена търси Саломон, но не го открива.

Лусия разказва на Дионисио, че пастрокът ѝ я изнасилва и не иска да бъде с него. Мария Клаудия открива Каурис и Сантяго в дома си, докато пият. Тя започва да ревнува.