Наследницата (La heredera)

107 серия

Мария Клаудия предотвратява присвояването на наследството от Лауро

Лауро чака съдията, но е на предела на нервите си.

Мария Клаудия и Антонио разговарят за Хулиансито. Антонио отбелязва, че със Сантяго са много хубава двойка.

Дионисио преглежда писанията на Алан, когато пристига Джована и му казва, че няма да говорят за брака си, докато не получи някакви новини за Сантяго.

Сантяго и Антонио се разгорещяват и Сантяго го обвинява, че е тръгнал след Мария Клаудия.

Лорена упреква Саломон, че прикрива действията на Лауро, че е голям лицемер заради това, че се опитва да убеди Габриела колко много страда от случилото се.

Съобщават на Антонио, че може да се приземи в Атизапан.

Каурис казва на Саломон, че Мария Клаудия е жива. Лауро ги чува. Каурис го моли да преустанови делото, но Лауро отказва и заплашва Каурис.

Преди да я обявяват за мъртва, Мария Клаудия се появява и всички замръзват. Съдията моли Мария Клаудия се идентифицира, но тя не носи документите си. Габриела и Лорена свидетелстват, че това е тя.  Съдията отменя делото. Лауро е ядосан и обвинява Каурис, че е предупредила Мария Клаудия.

Габриела и Лорена се запознават с Хулиансито и са щастливи.

Сантяго е благодарен на Антонио, че е отишъл за тях; той се среща с Дионисио, който му признава, че е влюбен. Двамата посещават Дулсе, която прегръща Сантяго и го моли да остане да живее с нея.

Мария Клаудия отива в имението на Мадеро заедно с Лорена и Габриела. Те са натъжени от спомените, а Лауро се ядосва на Мария Клаудия и това, че е довела още един наследник. Заедно със Саломон обмислят как да попречат Мария Клаудия да влезе във владение на наследството.

Каурис и Антонио пият в апартамента му. Каурис моли Антонио да се любят, когато пристига Лорена и ги сварва.