Наследницата (La heredera)

96 серия

Лорена получава силни болки в корема

Дионисио вдига скандал на гробището и Сантяго го извежда от там. Антонио вижда сцената.

В дома на Мадеро, никой не иска да повярва на това, което е казал Дионисио, единствено Дулсе може да знае дали е истина. Лауро се обявява за глава на семейството и поема отговорността.

Алваро връчва вещите на Хулиан, а Антонио не вижда ризата му. Антонио има идея и го пита дали може да правят ДНК анализ и докторът потвърждава.

Лауро и Мария Клаудия разговарят за поста президент на МаГри.

Саломон нарежда на Радамес да убие Мондрагон, а той иска 10 милиона долара, гарантирана защита и обещава да се свърже с Лауро.

Дионисио е със Сантяго и казва, че той е продукт на омразата, а не на любовта.

Антонио разпитва Дулсе за връзката ѝ с Хулиан, споменава за ризата и предполага, че именно тя е поискала да го убият.

Лорена обвинява Саломон за тъмните сделки, които върти с Лауро, а той ѝ казва, че не знае нищо и я съветва да не си отваря устата. Дулсе признава, че е взела ризата с кръвта на Хулиан за ДНК анализ.

Лауро казва на акционерите на МаГри, че Хулиан се е бил замесил в тъмни сделки и нарежда да не допускат Мария Клаудия в компанията, защото той е единствения собственик.

Сантяго отива при доктора, който трябва да го изследва.

Лорена отива в модния център, пие малко алкохол и усеща силни болки в корема; тя е много изплашена.

Сантяго настоява да се ожени за Мария Клаудия.

Саломон подкупва Салгадо, счетоводителят на МаГри, за да прикрие липсите, предлага му 5 милиона долара, които мъжът приема.

Дулсе се кара на Дионисио за скандала на гробището и му казва, че благодарение на него, OFI я разследва. Дионисио ѝ казва, че му се иска да я види в затвора.

Антонио и Туфиньо обсъждат странната оставка на Акилес. В този момент влиза Лауро, който иска да разкрие тъмните сделки на баща си.