Наследницата (La heredera)

95 серия

Дионисио вдига скандал на гробището

Чувствайки се заплашена от Саломон, Еулалия лъже, че не се е видяла с Хулиан, но Антонио доказва, че това е лъже. Тогава тя му казва, че е отишла да се видят, защото много се е страхувала и е имала намерението да се върне на село. Антонио отстъпва и си тръгва, но се съмнява в нея. Саломон заплашва Еулалия.

Сантяго настоява Дулсе да каже истината на Дионисио, а тя моли да говори с Дионисио, когато тази ситуация се поуспокои.

Пред съдебна медицина, Лауро е наобиколен от репортери, отговаря агресивно, охраната и полицаите се опитват да поуспокоят нещата.

Заместник прокурора се обажда на Антонио, за да му каже, че иска да се срещне с него в кабинета си.

Лауро чака тялото на Хулиан, когато му се обажда Мондрагон и го пита дали иска да се освободи от Мария Клаудия, а той отговаря, че не иска.

Дионисио, който се е напил, отива да търси Ерик, за да му каже, че е син на дон Хулиан. Двамата започва да разговарят, когато Маноло ги прекъсва. Ерик застава на страната на Дионисио и изгонва Маноло.

Габриела се разхожда сама из дома си. Пристигат Октавио, Лорена и Мария Клаудия; прегръщат я. Габриела им казва, че животът трябва да продължи.

Заместник прокурорът не взема за сериозни подозренията, които има Антонио относно Лауро и казва, че трябва да приемат този случай за приключен. Антонио е подозрителен.

Мария Клаудия моли Лорена да ѝ помогне при управлението на МаГри, но сестра ѝ е на мнение, че Лауро ще се справи по-добре.

Джована и Сантяго разговарят за ненавистта си към Мадеро, когато пристига Ерик и носи пияния Дионисио. Дионисио изгонва Сантяго и той си тръгва с Ерик. Дионисио разговаря с Джована и настоява да ѝ докаже, че той е мъж.

Саломон се свързва с Радамес. Лауро казва на Саломон, че Радамес е много опитен и само на него може да наредят да убие Мондрагон.

Джована се оплаква на Дулсе за това, което е направил Дионисио. Дулсе ѝ предлага да се разведат, защото Дионисио ще я разочарова като мъж.

Аранса казва на Мондрагон, че не смята да участва в следващия удар, защото иска да бъде със сина си. Мондрагон я съветва да не говори глупости и я заплашва.

На погребението на Хулиан, Дионисио излиза напред и започва да крещи, че този примерен мъж е бил боклук,  който никога не е искал да го признае за свой син.