Наследницата (La heredera)

94 серия

Лауро заства начело на МаГри

Дионисио настоява от майка си за доказателства. Тя му показва ризата, която е пропита с кръвта на Хулиан; обяснява, че я е взела от медицинския персонал като ги е подкупила. Дионисио е ужасен и излиза, оставяйки майка си да хлипа.

Саломон предупреждава Еулалия да не казва на никого, защото и неговия живот е в опасност.

Лауро пристига в болницата и вижда какъв хаос е създала новината за смъртта на Хулиан на фондовата борса. Лауро отива в чакалнята. Мария Клаудия се появява, подкрепяна от Октавио. Лорена и Габриела се сдърпват, а Мария Клаудия си тръгва от там опустошена.

Сантяго успокоява Мария Клаудия.

Алдемар казва на Фелипе, че трябва да стоят далеч от семейство Мадеро-Грималди.

Алваро се появява и споменава, че ще трябва да вземат тялото на Хулиан за аутопсия, но семейството се противопоставя и той обяснява, че това е законно условие.

Мария Клаудия тръгва да търси Антонио.

Антонио е с Каурис и разговарят с онези, които за последно са видели Хулиан. Появява се Мария Клаудия и го моли да попречи на аутопсията.

Лауро се прощава с Хулиан. Пред тялото му той казва, че вече е законен президент на МаГри.

Дионисио се оплаква на Джована, че той е син на човек, когото винаги са учили да мрази.

Лорена се прощава с мъртвия си баща.

Лауро успокоява Мария Клаудия, когато пристига Сантяго и Лауро настоява да си тръгне. Сантяго му казва, че няма да си тръгне, защото Мария Клаудия е негова съпруга. Антонио кипи от ревност, обръща се и се отдалечава.

Мария Клаудия се прощава с Хулиан. Габриела не иска да влезе при него, защото иска да го запомни жив.

Санитарите отнасят тялото в моргата. Октавио се приближава до носилката и хваща ръката на Хулиан.

В чакалнята, Еулалия е със Саломон и плаче. Пристига Антонио и казва, че тя е била последната, която е разговаряла с Хулиан; пита я за какво са разговаряли.