Наследницата (La heredera)

93 серия

Дон Хулиан преживява покушение

Аранса пристига на срещата с Лауро. Чука се на вратата. Аранса изважда пистолет и се скрива. Габриела е, която пита Лауро какво става с Хулиан и той ѝ отговаря, че магнатът го е помолил да се погрижи за Камила.

Мария Клаудия е отчаяна, пристига в апартамента на Антонио и се хвърля в прегръдките му.

Габриела споделя с Лауро своите страхове. Лауро се опитва да я успокои и тя си тръгва. Аранса излиза от мястото, където се е скрила и казва на Лауро, че ще трябва да изпрати семейството си извън Мексико, защото може да пострадат и няма място, където да се скрият.

Мария Клаудия е с Антонио, накрая се целуват, но когато той я пита за чувствата ѝ към Сантяго, тя избягва.

Еулалия открива тайника в стаята на Саломон и вижда видеото. Саломон я заварва и започва да я убие, ако каже на някого.

Аранса предлага на Антонио да пилотира един самолет, той премисля всички възможности и се съгласява. Аранса приема позвъняване от Мондрагон.

Еулалия отива при дон Хулиан и му разказва какво е разкрила, но го предупреждава да не казва на никого, защото всички са в опасност. Хулиан излиза, за да отиде в OFI.

Мондрагон го проследява с колата си, а с него са наемните убийци.

Хулиан пристига при Антонио, за да свидетелства и да арестуват всички. Хулиан споменава името на Мондрагон. Когато Хулиан излиза от OFI, попада на Мондрагон и убийците му, но те избягват. Един въоръжен мъж се приближава и предпазва Хулиан. Антонио се появява, дава нареждания на хората си и хваща Хулиан, който агонизира, след това извиква да се обадят за линейка.

От автомобила си, Мондрагон се обажда на Лауро и му казва, че е премахнал едно от най-големите препятствия, съветва го да пусне телевизията. Мондрагон излиза от колата си и се смесва с тълпата.

Кристиан съобщава на Дулсе за покушението, а тя нарежда това да е водещата новина на първа страница. Дулсе се разплаква, че нейното отмъщение се е провалило и казва, че иска кръвта на Хулиан. Дулсе се обажда на Габриела, за да ѝ съобщи, но тя не вярва. По-късно Лауро ѝ се обажда и потвърждава новината.

Алваро приема Хулиан по спешност и го вкарва в операционната.

Мара вижда новините по телевизията и се развиква. Пристигат Еулалия, Октавио и Мария Клаудия, която изпада в шок.

В операционната зала, Хулиан се влошава.

Лауро казва на Саломон, че е намерил Радамес Ескобар.

В болницата, Каурис притеснява Антонио със своите спекулации. Пристигат Мария Клаудия и Октавио. Тя напада Антонио и го обвинява за покушението срещу Хулиан.