Наследницата (La heredera)

91 серия

Сантяго моли Мария Клаудия да се омъжи за него

Лорена успява да се срещне със Саломон и той я упреква, че е пила. Казва, че Антонио ще разследва МаГри и ще открие, че Хулиан е виновен за всичко.

Валерия казва на Октавио, че трябва да се заеме отново с шофирането, защото той друго не може да прави. Валерия предлага да са приятели и успява да стопи леда между тях.

Лорена вижда Антонио в коридора, а той я вкарва в кабинета си, за да я разпита.

Лауро разговаря с Дулсе и ѝ предлага да изкупи от нея акциите, които притежава от МаГри; заплашва я, че ще свали маската ѝ пред Хулиан, но тя не му обръща внимание.

Антонио се опитва да изкопчи информация от Лорена.

Хулиан и Мария Клаудия разговарят; той ѝ съобщава, че се е преместил при Дулсе. Аранса се обажда, за да си уговори среща с Хулиан и той приема.

Дионисио отива при Дулсе и ѝ казва, че няма да подпише документите за списанието.

Мондрагон казва на Хулиан, че МаГри служи като фасада за продажба на оръжия и няма да е изненада, ако започнат и с наркотици. Аранса и Мондрагон се опитват да успокоят Хулиан и започва да му говори колко добър е Лауро.

Заместник прокурорът заявява, че разследването на Антонио нищо не е разкрило и нарежда да освободят Саломон.

Аранса и Мондрагон признават на Хулиан, че Лауро е отговорен за първото покушение срещу него; те излизат със заплахи. Хулиан казва на Лауро, че иска да го види в хотелската си стая същата вечер. Лауро се оправдава и се уговарят да се видят на следващия ден.

Понча наблюдава много огорчена как Сантяго шантажира Мария Клаудия с болестта си.

Антонио упреква Алехо за това, че е сложил други престъпници в килията на Саломон.

Лорена се опитва да убеди Саломон да не започва отмъщение срещу Антонио, обещава му повече да не пие.

Антонио разказва на Каурис какво е направил Алехо и тя му казва, че може би е успяла да открие предателя в редиците на OFI.

Сантяго моли Мария Клаудия да се омъжи за него.