Наследницата (La heredera)

89 серия

Дионисио и Джована се женят

Октавио и Валерия пристигат изморени, но доволни. Октавио я кани да влезе в дома му, но тя отклонява поканата му.

Във фондацията, Бренда пита Габриела дали Саломон е убиеца на Линда. Габриела ѝ отговаря, че не е.

На сватбата, Лорена се опитва да не пие. Ерик успява да вдигне тост с приятели.

По време на разпита, Антонио се опитва да хване Саломон в противоречие.

Ерик се забавлява, шегувайки се с Лорена, предлага ѝ питие. Дионисио ѝ взема питието и завежда Ерик в спалнята. Пристига съдията.

В спалнята, Дионисио се кара на Ерик за шегичките му. Ерик го съветва да се успокои и да отиде при другите, защото съдията вече е пристигнал. Когато Дионисио излиза, Ерик се разплаква.

Дулсе казва на Хулиан, че дъщеря му е на сватбата, той е изненадан.

Антонио е с Каурис и ѝ разказва какво му е казал Саломон; те разговарят за това, че Мария Клаудия е на сватбата на Дионисио. Тя го кани на кино и той приема.

Съдията извършва бракосъчетанието. Ерик иска разрешение да целуне младоженката.

Лауро се прибира в дома си и заварва в хола Аранса и Мондрагон. Мондрагон казва на Лауро, че иска да използва МаГри като параван за трафик на наркотици. Лауро се противопоставя, но Мондрагон излиза и оставя Аранса (Камила), която започва да се разсъблича.

Ерик казва много красива реч за любовта, която вълнува всички, особено Дионисио. Дулсе моли Мария Клаудия да поговорят насаме. Ерик предлага тост и Лорена се изкушава... Дулсе разказва на Мария Клаудия нейната история с Хулиан.

Аранса е на път да убеди Лауро да се присъедини към Мондрагон.

Антонио и Каурис излизат от киното. Тя го кани да хапнат, но той любезно отказва.

Мария Клаудия казва на Дулсе, че не вярва в нейната любов към баща ѝ, според нея това е част от отмъщението ѝ. Фани се появява и казва, че Сантяго се е влошил.

Антонио вижда как Мария Клаудия отива при Сантяго, който се преструва на болен и тя го прегръща, качва го в колата. Антонио прелива от ревност и тръгва след тях.

Лорена, която вече е пийнала повече, започва да обижда Дулсе пред всички. По молба на Дионисио, Ерик си тръгва. Дулсе гони гостите, но Фани ѝ казва, че това е нейния дон. Дулсе си тръгва.

Антонио наблюдава Мария Клаудия и Сантяго, които влизат в дома му. Антонио слиза от колата и тръгва след тях, но после размисля и се връща в колата.

В дома на Сантяго, Мария Клаудия го обслужва, а той се преструва, че има големи болки.