Наследницата (La heredera)

78 серия

Саломон шантажира Лорена

Фелипе съобщава на Мария Клаудия, че Карлос е продал голям пакет от акциите. Карлос отказва на каже на Мария Клаудия кой е купил акциите. Тя настоява Карлос да подаде оставка и той се съгласява.

Във фондацията, Габриела успокоява Бренда и ѝ казва, че мисли да направи програма за предпазване от рак на гърдата, предназначена за жени с ниски доходи.

Карлос обяснява, че не знае името на купувача на акциите, защото сделката е била анонимна чрез посредник.

Пред Дулсе, Мария Клаудия казва на дон Хулиан за случилото се с Карлос и го моли да се върне на президентския пост.

Габриела казва на Бенитес, че няма да даде развод. Бренда съобщава за Мондрагон, който влиза в офиса.

Мария Клаудия се среща с Антонио в едно кафене и споделя с него страховете си за случващото се в МаГри.

Мондрагон разказва на Габриела за братовчедка си, Камила Мондрагон, която иска да се включи в дейността на фондацията и я кани да се срещне с нея в ресторант Embassy. Габриела се съгласява.

Аранса разговаря с Лауро и казва, че ще ходи в ресторант Embassy.

Антонио споделя с Мария Клаудия за убийците на Линда и че пистолета, с който е убит дон Анхел, са различни. Те се договарят да оставят личните си проблеми и да се обединят в разследването.

Лауро забелязва, че Габриела е заедно с Аранса и Мондрагон и се отказва да седне там. Аранса говори много иронично, а Мондрагон казва, че имат много планове за фондацията.

Фани показва на Джована и Дионисио поканите за сватбата.

Аранса и Мондрагон се уговарят с Габриела отново да се видят. Лауро се притеснява за майка си, защото не знае какво са намислили тези двамата.

Каурис казва на Антонио, че е отстранена от разследването, а той я моли да му помага и тя се съгласява.

Лауро предупреждава Габриела за Аранса и Мондрагон, но тя не му обръща внимание.

Саломон отива да търси Лорена на репетицията за ревюто и ѝ казва, че ще я чака в апартамента си, защото има изненада за нея. Когато отива там, Лауро ѝ показва едно тайно място и я поставя пред един монитор, показва ѝ какво е снимал.

Дон Хулиан се среща с Габриела и настоява да се разведат. Габриела го моли да размисли, защото този, който ще страда най-много, ще бъде той.

Саломон шантажира Лорена.