Наследницата (La heredera)

77 серия

Антонио казва на Аранса, че вече знае, че Рикардо не е негов син

Дионисио настоява Дулсе да не се намесва в живота му, а тя отбелязва, че ще продължава да го прави.

В дома на Мадеро Грималди, молбата на Саломон разбунва духовете, Еулалия му удря шамар. Лорена заявява, че не мисли да се омъжва. Саломон е изхвърлен навън.

Аранса се обажда на Антонио и те се уговарят да се видят в 6 часа на същото място както преди.

Хулиан упреква Мария Клаудия за това, че е ходила да говори с Дулсе. Тя отбелязва, че не е имало ефект, защото той продължава да води двойнствен живот.

Осирис приема щастлива обаждането на Лауро, който иска само да я предупреди да остави Октавио на мира или ще съжалява. Осирис го пита дали и нея ще убие като Линда, а той я заплашва и я съветва да си затваря устата.

Мария Клаудия занася кафе на Лорена и двете разговарят дали е справедливо това, че не иска да се омъжи за Саломон. Споменават Антонио и Мария Клаудия признава, че ще го обича винаги.

Дионисио се среща със Сантяго и му казва, че трябва да бъде с Мария Клаудия от любов, а не от омраза и не трябва да позволява на Дулсе да манипулира живота му.

Аранса се опитва да шантажира емоционално Антонио като му казва, че трябва да се грижи за Рикардо, защото той е и негов син. Антонио ѝ отговаря, че вече е научил истината, че Рикардо не е негов син и настоява да му каже кой е истинския му баща. Аранса му разказва история, без да споменава имена.

Габриела настоява Лорена да вземе решение дали ще се омъжи или не. Лорена обещава да вземе окончателно решение след модното ревю.

Антонио казва на Аранса, че ако иска да види сина си, тя трябва да изпълни няколко условия, сред които и това да каже точното си местонахождение, но тя не му казва. Аранса го съветва да потърси в МаГри убиеца на чичо му.

Лорена предупреждава Осирис да остави на мира Октавио.

Пристигайки в офиса, Мария Клаудия получава цветя от Антонио придружени с поема.

Осирис се обажда на Октавио и го кани да излязат, но той любезно отказва.

Алехо казва на Антонио, че пистолета, с който е убит дон Анхел, е различен. Антонио отбелязва, че убийството на Линда е само върха на айсберга. Каурис е отстранена от разследването.

Дон Хулиан отива да се срещне с Дионисио, за да си поговорят за Паскуал, но Дионисио не го приема.