Наследницата (La heredera)

76 серия

Саломон иска ръката на Лорена

Лорена разговаря с Мария Клаудия, за да разбере дали Габриела е добре.

Мария Клаудия предупреждава Пати и по-късно, Лауро се уговаря с нея за вечеря в дома му.

Дулсе и Хулиан възнамеряват да се преборят с пречките, които все още ги разделят.

Осирис хапва с Октавио и го вижда много разсеян, предлага му приятелството си.

Мария Клаудия се обажда на Октавио, за да му предаде нещо и той се сбогува с Осирис.

Антонио, Туфиньо, Каурис и Алехо обсъждат кой ли може да възпрепятства разследването и Алехо предполага, че заместник-прокурора е замесен, но Туфиньо му противоречи. Антонио заявява, че иска да стигне до дъното, но му трябва подкрепата на Туфиньо и той се съгласява.

Сантяго пристига в МаГри, за да поговори с Мария Клаудия. Мария Клаудия му заявява, че не може да бъде приятел с него, защото майка му иска да разбие брака на родителите ѝ.

В болницата, Габриела казва на Лорена, че е решена да спечели отново Хулиан.

Сантяго казва на Мария Клаудия, че не може да живее само за другите и я моли за прошка.

Антонио моли Алехо да провери подробностите около смъртта на наемните убийци, моли Каурис да провери докладите от балистичните експертизи по различни убийства, свързани със случая.

Дулсе и Хулиан се уверяват в любовта си и двамата си припомнят миналото. Хулиан научава, че Габриела е изписана и казва на Дулсе, че ще отиде да поговори с нея за развода.

Габриела събира цялото семейство и им съобщава, че няма да се развежда с Хулиан. Октавио, Лорена и Лауро поздравяват родителите си, единствено Мария Клаудия забелязва, че баща ѝ е мълчалив.

Джована и Дионисио разглеждат списания и избират дрехи за церемонията. Дионисио е малко притеснен, когато пристига Фани и започва да изказва своето мнение. Дионисио си тръгва.

Хулиан най-накрая изказва своето мнение, че не е много сигурен, а Габриела се представя на много разбираща и му казва, че му трябва малко време. Лауро съобщава за размразяването на кредита. Габриела иска да използва момента, за да накара Лауро и Октавио да се сдобрят, но Октавио не е способен да прегърне Лауро.

Аранса разговаря с Антонио и настоява да види сина си. Антонио ѝ отговаря, че първо трябва да се срещнат и да поговорят.

Ерик се среща с Дионисио и е на път да го убеди да се съберат отново, но се появява Дулсе. Ерик се скарва с Дулсе. Дионисио, който е наранен от спора, му казва да си тръгва. Ерик излиза, но преди това го предупреждава, че рано или късно Дионисио ще отиде при него да го търси.

Октавио разказва на Лорена, че се е запознал с Осирис, Лауро е изплашен. Мария Клаудия, Хулиан и Лауро стават, за да излязат. Влиза Саломон и иска ръката на Лорена.