Наследницата (La heredera)

74 серия

Лорена решава да задържи детето

Дон Хулиан и Габриела не могат да стигнат до съгласие. Тя му предлага да се върне при нея, а той ѝ отговаря, че ще си помисли.

В OFI, Антонио критикува Октавио, че не е споделил по-рано съмненията си за това, което Линда му е казала. Мария Клаудия моли Антонио да не си търси извинения, за да наказва семейството ѝ.

Дионисио иска ръката на Джована. Фани е разочарована, защото сватбата няма да е пищна.

Лауро моли заместник прокурора да скрие убийците на Линда. Макарио му казва, че услуга с услуга се отплаща.

Саломон изплашва Еулалия в кухнята на дома на Мадеро Грималди и я обвинява за състоянието на баща му. Намесват се Мария Клаудия и Октавио и ги разделят. Мария Клаудия нарежда на охраната да изведат Саломон. Еулалия плаче и се чуди какво животно е родила.

Насаме, Лауро играе руска рулетка, но не успява да се простреля от четири поредни опита. Той оставя оръжието и се разплаква.

Дулсе е съкрушена от съмненията на Хулиан и му поставя ултиматум: или тя, или Габриела. Хулиан и Дулсе разговарят за разбирателство, за изоставяне.

Мария Клаудия успокоява Еулалия, която ѝ разказва за бащата на Саломон. Мария Клаудия е шокирана, но се преструва.

Саломон е заедно с Лорена и ѝ разказва за срещата си с баща си, за желанието си да убие майка си и за това, че се бои от себе си.

След официалния годеж, Фани упреква Джована, че се е съгласила на скромна сватба.

Габриела споделя с Мария Клаудия, че е предложила на Хулиан да се върне, но той не е убеден. Мария Клаудия предлага на майка си да я придружи на следващия ден в болницата. Габриела не иска никой друг, освен Хулиан да я придружи. Братята упрекват Мария Клаудия, че ще остави майка си да отиде сама в болницата, а тя им обяснява нейните мотиви. Те предлагат тост за сдобряването.

Сантяго съветва Дулсе да подкрепи Хулиан.

Хулиан отива в болницата и занася цветя на Габриела, успокоява я, а тя е щастлива.

Лорена обсъжда с д-р Алваро риска детето ѝ да наследи шизофрения и след това взема решение да запази детето.