Наследницата (La heredera)

72 серия

Дулсе научава, че Дионисио и Джована ще се оженят

Антонио се опитва да изкопчи признания от наемните убийци, които са убили Линда.

Сантяго разпитва Дионисио за предстоящия му брак с Джована. Дионисио му казва единствено, че ще се видят в 9 часа.

Мария Клаудия разпитва Лауро за връзката му с Линда и той ѝ разказва. Лауро се опитва да прикрие нервността си, която е в следствие от това, че убийците са хванати и от възможността да обвинят него.

Фани се обажда на Дулсе и се уговарят да се видят вечерта за обявяването на годежа. Дулсе е изненадана, тъй като нищо не е знаела, но се преструва. Тя разговаря с Кристиан и му казва да предаде на Дионисио, че иска да го види.

Октавио се среща с Антонио в OFI и настоява да види убийците. Той ги вижда през стъклото, но не ги разпознава; просто за първи път след смъртта на Линда реагира и иска да убие убийците ѝ, но Антонио го спира. Октавио плаче от безсилие.

Дионисио и Дулсе разговарят и те се уговарят да се видят в дома на Джована в 9:30.

Саломон отива да посети баща си и е разочарован като го вижда какъв е.

В много двусмислен разговор, Мариано Сантовена пита Саломон защо толкова се е забавил, а Саломон му отговаря, че едва на скоро е разбрал.

Дулсе се обажда на Хулиан, от когото иска подкрепа, но той ѝ казва, че не могат да се видят, защото има среща с Бенитес и Габриела.

Мариано Сантовена изпада в криза и напада Саломон, опитва се да го убие. Той си тръгва от там разстроен.

Антонио запознава Октавио с положението и той се обажда на Мария Клаудия, за да ѝ разкаже.

В това време, Антонио разговаря с Каурис. Алехо поздравява Антонио за действията му по случая. Каурис наблюдава Алехо със завист.

Мария Клаудия съобщава на Лауро, че ще отиде за Октавио, който е дал показания. Когато тя тръгва, Лауро остава много обезпокоен.

Бенитес препоръчва на Хулиан и Габриела да не се развеждат, за да не навредят на МаГри. Габриела казва, че решението е в ръцете на Хулиан.

Мария Клаудия пристига за Октавио и вижда Антонио, но се държи много хладно с него. Каурис забелязва това.

Октавио казва на Антонио, че не знае дали Линда е мислела да му каже, че излиза с Лауро или че е искал да я убие.