Наследницата (La heredera)

71 серия

Октавио казва на Лауро, че са открили убийците на Линда

Химена насрочва за следващия ден операцията на Габриела.

Еулалия моли Лорена да не задържа детето и ѝ признава, че точно за това е разкрила на Саломон истината за баща му.

Лауро е изплашен от снимката. Саломон се шегува, че Камила го е излъгала и трябва непременно да разберат за кого работи. След това му разказва за баща си. Лауро къса снимката.

Каурис влиза в кабинета на Антонио, за да му се извини за сцената със Сантяго. Антонио я упреква, че това няма да реши проблема.

Мария Клаудия моли Октавио да разследва кой е наел Фермин и стюардесата. Фелипе влиза с докладите за работата на Лорена. Той става свидетел на разговора между Мария Клаудия и Сантяго.

В хотелската стая, Хулиан и Лорена разговарят, но не стигат до нищо конкретно.

Мондрагон поздравява Аранса и отбелязва, че сигурно Лауро е умрял от страх като е видял снимката. Тя е много натъжена за сина си. Той я предупреждава, че от OFI я чака там, за да я хванат. Казва ѝ, че ако иска син, може да си направят един, тя отказва и си тръгва разсърдена, докато той продължава да се смее.

Пред потресения Хулиан, Габриела и Дулсе се обвиняват взаимно. Дулсе излиза и Габриела казва на Хулиан, че тя не е трябвало да ходи там.

Мария Клаудия и Лауро разговарят, тъй като тя не е съгласна с парите, които са дали на Лорена.

Антонио влиза в кабинета на Саломон и го разпитва за сделките им с ВАПОР. Антонио го пита дали харесва играта на шах, Саломон му отговаря, че е така и е изненадан, когато Антонио излиза.

В конния клуб, Лауро разпитва Чинто за Аранса, но той не знае за кого му говори. Лауро влиза в ресторанта и разпитва келнера, но и той нищо не знае.

Дионисио дава годежен пръстен на Джована и я моли да се омъжи за него, тя се съгласява

Антонио моли Мария Клаудия да се видят, но тя не желае да го приеме. Той влиза насила в кабинета ѝ. Антонио разговаря с Мария Клаудия, когато му се обажда Акилес и му казва, че са хванали убийците на Линда. Антонио оставя Мария Клаудия, която е много впечатлена от новината.

Дионисио моли Сантяго да го придружи, когато ще поиска официално ръката на Джована. Той се съгласява, но е много изненадан.

Мария Клаудия казва на Октавио, че са хванали убийците на Линда.

Саломон разказва на Лауро какво го е разпитвал Антонио. Лауро продължава да се вълнува за Камила. Влиза Октавио и му съобщава, че са открили убийците на Линда. Лауро настръхва...