Наследницата (La heredera)

70 серия

Мария Клаудия заварва Каурис да целува Антонио

Резултатите на Габриела от биопсията са положителни и тя се разплаква. Химена я успокоява и ѝ казва, че те заедно ще се борят.

Лорена показва на Масиосаре модната къща. Предлага ѝ да работи за нея и ѝ обещава да ѝ помогне да промени живота ѝ. Масиосаре я прегръща благодарна.

Мария Клаудия и Антонио се уговарят да се видят вечерта. Влиза Сантяго, но Мария Клаудия отказва да говори с него и отива на събрание.

На стрелбището, Каурис моли Антонио за извинение и го кани на вечеря, но той отказва, а тя настоява. Той отказва и си тръгва сърдит.

Габриела и Хулиан обсъждат предложението ѝ за развода.

Аранса и Лауро вечерят в апартамента му, той е привлечен от нея и се целуват.

Вечерта, Сантяго чака Мария Клаудия на изхода на консорциума, за да настоява пред нея, но тя го отрязва и си тръгва. Той се качва в колата си, за да я настигне.

В присъствието на Ерик, Дионисио моли Джована да определи дата за годежа им.

Антонио подрежда масата за вечерята му с Мария Клаудия. Пристига Каурис и му прави подарък. Той не иска да го приеме, но тя настоява.

Лауро и Аранса се целуват разгорещено. Лауро излиза от стаята, а тя използва момента, за да извади нещо от чантата му (може би портмонето му, но зрителите не виждат какво е).

Сантяго препречва пътя на Мария Клаудия пред сградата, в която живее Антонио, но тя го отблъсква и влиза.

Каурис целува Антонио и точно в този момент пристига Мария Клаудия, вижда ги. Пристига Сантяго и ѝ казва, че е искал да я предупреди. Мария Клаудия е възмутена. Антонио се опитва да ѝ обясни, но тя не му вярва. Сантяго се намесва и се скарва с Антонио, докато Мария Клаудия си тръгва. Антонио отминава Сантяго и тръгва след нея. На улицата, Антонио и Мария Клаудия разговарят. Тя не му вярва, Ранулфо се намесва и отделя Антонио. Мария Клаудия се качва в колата си и тръгва.

Аранса продължава играта с Лауро, взема от него фотоапарата и прави снимки. Съблазнява го и той предлага да се преместят в спалнята. Лауро излиза. Аранса се измъква без да вдига шум. Лауро се връща и вижда, че я няма; вижда на масата снимка на господин Х; излиза да я търси в коридора и след като не я намира се връща в апартамента си, поглежда снимката изплашен.

Антонио се връща в апартамента си и се нахвърля върху Каурис и Сантяго.

Лорена и Мария Клаудия разговарят за Масиосаре и за измяната на Антонио.

Дон Хулиан и Дулсе разговарят за войната, която е започнал с Габриела и че децата им са пречка за любовта им.

След настойчивостта на Саломон, Еулалия му казва името на баща му, а той я обвинява, че има дете от ненормалник; тръгва си. Лорена чува всичко. Еулалия признава на Лорена, че бащата на Саломон е шизофреник.