Наследницата (La heredera)

68 серия

Еулалия признава на Саломон, че баща му е в психиатрия

Осирис пристига в апартамента на Лауро и му казва, че Фабиан е отишъл в полицията, за да даде показания за смъртта на Линда.

Каурис отива в апартамента на Антонио и той ѝ показва писмото, което е започнал да пише за Мария Клаудия.

Осирис предупреждава Лауро, че може и него да извикат да даде показания.

Мария Клаудия се е запътила към апартамента на Антонио, но преди да влезе в сградата, се обажда Лорена и я моли за помощ. Мария Клаудия си тръгва.

Габриела, Мария Клаудия и Октавио закусват. Октавио им признава, че е объркан. Мария Клаудия смята, че времето ще му помогне да забрави. Те питат Габриела как е и тя им казва, че ще започва лечение.

В хотелската си стая, дон Хулиан научава от адвоката си за исканията на Габриела. Дон Хулиан го моли да поиска по-добро споразумение.

Лауро среща Аранса в конния клуб и ѝ дава номера на мобилния си телефон, за да може да му се обади.

Еулалия разговаря със Саломон и настоява Лорена да махне детето, защото баща му е в психиатрия, страда от шизофрения, а това се предава по наследство. Саломон заявява на Еулалия, че не го интересува дали детето му ще е добре, защото той ще му помогне да получи власт над МаГри като следващия наследник на Мадеро Грималди. Упреква я, че му е казала за баща му и болестта му.

Дулсе и дон Хулиан се уговарят за съвместното си съжителство.

Аранса разказа на Мондрагон, че Лауро се интересува от нея и го моли да ѝ позволи да види сина си, но той отказва и ѝ казва, че ще ѝ разреши, когато успеят да се доберат до МаГри.

Каурис съобщава на Антонио и Акилес, че руснаци се намесват в трафика на оръжие. Акилес моли Антонио да се свърже с Аранса, за да стигнат до групировката.

Сантяго се оплаква на Дулсе, че Мария Клаудия отново се среща с Антонио. Дулсе му казва, че с развода на Хулиан ще постигнат много и че тя ще започне да взема решения за МаГри.

Дон Хулиан споделя с Мария Клаудия голямата си мечта да направи голям търговски център, а тя се опитва да го убеди да направят център за социално развитие.

Дионисио разказва на Джована, че мисли да създаде собствено издателство. Пристига Ерик и между него и Джована се завързва добро приятелство.

Сантяго моли Каурис да му прости за това, че я е изоставил и я моли да не го оставя. Антонио ги заварва да разговарят.

Октавио моли дон Хулиан да му даде работа в МаГри и той го назначава като office boy или момче за всичко.