Наследницата (La heredera)

64 серия

Дон Хулиан гони Саломон от МаГри

Дулсе нарежда на Дионисио да изпрати репортери и фотографи в OFI, където дон Хулиан дава показания за предполагаемото му участие в трафика на оръжия.

Антонио доста сурово разпитва дон Хулиан, който е възмутен и повтаря, че е невинен и го заплашва, че ще го съди за клевета.

Дон Хулиан е заобиколен от репортери и им казва, че е ходил там, за да даде информация, защото иска да се открият убийците на Анхел.

Акилес Белтран упреква Каурис и Антонио за това, което е казал дон Хулиан в показанията си. Антонио казва на Акилес, че е в контакт с Аранса и е сигурен, че тя ще го отведе до човека, който ръководи трафика с оръжия.

Габриела и Лорена разсъждават около мотивите за ареста на дон Хулиан.

Дионисио разказва на Дулсе какво е казал дон Хулиан. Дулсе е решена да отпечата това, за да може да паднат акциите на компанията.

Дон Хулиан разпитва Саломон и Лауро за документа, който имат в OFI. Фелипе им съобщава, че акциите на компанията падат.

Сантяго открива Мария Клаудия в кабинета ѝ и ѝ предлага подкрепата си, а тя го моли да отидат да хапнат.

Габриела се опитва да убеди Лорена да даде детето си за осиновяване. Лорена не е съгласна с нея и ѝ заявява, че мисли да задържи детето си, защото така намира причина да се бори.

Мария Клаудия споделя със Сантяго своето разочарование от Антонио. Той отбелязва, че Антонио я използва, за да унищожи семейството ѝ и предполага, че в семейството им има предател. Мария Клаудия предполага, че това е Лауро.

Дон Хулиан уволнява доста жестоко Саломон.

Лорена съобщава на Италия, че до три дена ще пусне нова линия дрехи под названието „Линда“/„Красива“.

Саломон съобщава на Лауро, че дон Хулиан го е уволнил. Лауро го уверява, че не трябва да се притеснява от това, защото дон Хулиан скоро ще се оттегли и той ще придобие пълната власт.

Дулсе предлага подкрепата си на дон Хулиан, който се чувства много зле след всичко, което е преживял напоследък. Те обсъждат съвместното си съжителство, но той ѝ казва, че първо мисли да се премести да живее в хотела на МаГри.

Саломон разказва на Лорена, че дон Хулиан го е уволнил. Тя му заявява, че независимо от това, че ще има дете от него, не мисли да се омъжва за него.