Наследницата (La heredera)

63 серия

Антонио отвежда задържания дон Хулиан

Маноло нарежда на Дионисио да не търси повече Ерик и да го остави да живее на спокойствие, а той го уверява, че ще го търси когато пожелае.

Мария Клаудия обвинява Антонио, че я е излъгал още веднъж и че е просто един полицай, който ще натопи семейството ѝ. Антонио я уверява, че просто иска да помогне.

Сантяго и Каурис правят любов. Той ѝ казва да си върви, защото не иска да ѝ дава напразни обещания, тя се чувства наранена.

Октавио уверява Мария Клаудия, че не убил Линда и че много страда заради смъртта ѝ. Мария Клаудия му отговаря, че му вярва, но ще се наложи да изкара нощта там.

Каурис получава анонимно писмо, в което има копие от нареждане, подписано от дон Хулиан, за използване на самолет.

Лорена изненадва Габриела с новината, че е бременна от Саломон.

Октавио е освободен и признат за невинен. Той е благодарен на Антонио за подкрепата му. Мария Клаудия отново го отхвърля и го обижда.

Дон Хулиан съобщава на Фелипе и Карлос, че мисли да се оттегли от поста президент на МаГри и че неговият приемник ще е Мария Клаудия.

Антонио, Туфино и Каурис потвърждават, че подписът върху документа, който е получила Каурис, е на дон Хулиан. Туфино нарежда да действат.

Габриела се изправя пред Саломон и настоява той да напусне МаГри, да се махне от живота им. Саломон ѝ отговаря, че тя трябва да приеме, че ще стане баба на неговия син, наследникът на Мадеро Грималди.

В присъствието на Мария Клаудия, Карлос, Фелипе и Лауро, Антонио задържа дон Хулиан за предполагаемо участие в трафика на оръжия. На главния вход на МаГри се разразява дискусия, когато пристига Габриела и вижда Антонио да отвежда Хулиан. Тя настоява за обяснение, а Хулиан я моли да изчака. Антонио, адвокат Бенитес, дон Хулиан и Мария Клаудия отиват в OFI.

Еулалия е много изплашена от новината, че Лорена чака дете от Саломон. Лорена се опитва да я успокои. Саломон споделя съмненията си с Лауро, че дон Анхел е споделил всичко с Антонио.

В един конен клуб, с помощта на Мондрагон, Аранса се учи да язди, за да може да впечатли Лауро.

В OFI, Туфино и Каурис обясняват на дон Хулиан, че той трябва да отговори на въпросите, който ще му зададе Антонио.

В издателството на Серхиоторес, Карлос разказва на Дулсе какво се е случило в МаГри и я съветва да продава акциите си от консорциума. Дулсе му отговаря, че мисли да купува колкото се може повече акции, защото иска да получи президентския пост.

Във фондацията, Габриела разказва на Алваро за случилото се, а също така споделя тревогата си около бременността на Лорена.

В OFI, Антонио показва на дон Хулиан разрешението за полета, с който са превозени оръжията и че дон Хулиан е подписал без да знае за какво ще се използва самолета.