Наследницата (La heredera)

62 серия

Мария Клаудия упреква Антонио, че е скрил истинската си професия

Лауро уверява Габриела, че тя може да разчита изцяло на неговата подкрепа. Габриела споделя с него, че е притеснена за състоянието на Октавио. Лауро отговаря, че ще трябва да се научат да живеят с това. Настоява, че не може да изгонят Саломон от МаГри, защото той може да разкаже подробности от работата им на конкуренцията.

Лорена упреква Италия, че не ѝ е казала, че Линда си играе и с двамата ѝ братя. Настоява да изгорят всичките ѝ скици на дрехи.

Антонио и Каурис обсъждат смъртта на Линда и възможността Лауро да е поръчал убийството ѝ. Каурис се опитва да се сближи с Антонио, но той настоява да запазят отношенията си само на професионална основа.

Хулиан казва на Габриела, че не мисли да я напуска сега, когато знае, че тя е болна. Габриела го моли да си върви, защото иска сама да се бори с тази болест.

Джована признава на Дионисио, че е влюбена в него, тя го съблазнява, целува го, а Дионисио отвръща неумело.

Октавио е задържан като заподозрян за смъртта на Линда.

Каурис отива в дома на Сантяго и заварва Мария Клаудия там. Разпитва я какво се е случило, но Мария Клаудия отказва да ѝ отговаря. Каурис ѝ казва, че ще бъде спомената и ѝ съобщава, че сега неин началник е Антонио. Каурис разказва за истинската работа на Антонио, който работи за специалните служби с САЩ.

Лауро споделя болката си от смъртта на Линда на Осирис.

Мария Клаудия се прибира в дома си и заварва там Лорена. Лорена ѝ споделя, че е бременна. Звънят, за да предупредят, че Октавио е задържан в полицията.

Съобщават на Антонио, че са задържали вероятния заподозрян за смъртта на Линда. Антонио се опитва да разговаря с Октавио като приятел и го моли да му разкаже подробно какво става.

Каурис разпитва Сантяго за връзката му с Мария Клаудия и той отговаря с нежелание.

Лорена разговаря с майка си и ѝ казва, че трябва да продължи напред.

Мария Клаудия открива Антонио в OFI и го упреква, че е скрил от нея истинската си професия. Без да могат да се сдържат, те се целуват.