Наследницата (La heredera)

61 серия

Лорена очаква дете от Саломон

Бренда казва на Габриела, че мисли да напусне, но Габриела я моли да не напуска работа.

Мария Клаудия критикува дон Хулиан и му казва, че най-голямата грешка в живота му е връзката му с Дулсе. Той ѝ казва, че е готов да рискува, за да намери щастието си.

Акилес съобщава на Каурис, че от този момент Антонио ѝ се е явява началник, защото той е много добре подготвен в американската армия.

Антонио благодари на Кукита за всичко, което е направила за Рикардо и ѝ казва, че мисли да си смени апартамента. Аранса се обажда на Антонио и го пита за Рикардо. Антонио ѝ казва, че трябва да се срещнат.

Мария Клаудия разпитва Лауро какво се станало с парите, предназначени за начинанието на Лорена, но той отказва да отговори.

Октавио съобщава на Маурисио, че мисли да се откаже от състезанията, защото трябва да си подреди мислите.

Дон Хулиан критикува Саломон заради връзката му с Лорена. Дон Хулиан припада и Саломон заявява, че той ще бъде следващия собственик на МаГри. Дон Хулиан се свестява. Саломон излиза от кабинета му и моли Патрисия да не казва нищо за случилото се.

Аранса и Антонио са на едно усамотено място. Той не ѝ казва нищо за Рикардо, но ѝ казва, че подозират, че дон Анхел е умрял, защото е разкрил нещо около трафика на оръжие.

Мария Клаудия упреква Саломон за връзката му с Лорена и го гони от МаГри, но той ѝ казва, че единственият, който може да го изгони, е Лауро. Мария Клаудия го предупреждава, че ако се докаже, че има нещо нередно, той може да отиде в затвора.

Д-р Валенсуела съобщава на Лорена, че е бременна.

Д-р Алваро съобщава на дон Хулиан, че сърцето му не работи както трябва. Дон Хулиан обмисля вероятността да напусне работа, да се пенсионира и упреква доктора, че се е замесил с Габриела, а той настоява, че между тях няма нищо.

Сантяго отново моли Мария Клаудия да се ожени за него, а тя отбелязва, че не са били дори приятели. Той настоява да не отхвърля приятелството му.

Антонио разговаря с Ремихио, който му казва, че е видял Саломон и Фермин в хангара ден преди покушението.

Каурис разпитва Бренда за смъртта на Линда и дон Анхел. Тя подозира, че Линда е знаела нещо, което не е трябвало и за това са я убили.

Хулиан разговаря с Дулсе за възможността да се оттегли, но се притеснява, че това ще доведе до упадък. Тя го уверява, че ако имаше в подкрепа любовта ѝ, това нямаше да се случи.