Наследницата (La heredera)

53 серия

Еулалия заварва Лорена и Саломон да се целуват

Лорена и Дионисио не успяват да разговарят за снимките, защото влиза Дулсе и разговаря с Лорена, която си тръгва възмутена.

Сантяго, Пончита и Динора подготвят кампанията на Unilever. Каурис споменава на Сантяго, че е говорила с дон Хулиан, но той е извикал адвокат. Каурис кани Сантяго да хапнат, но в този момент се обажда Мария Клаудия, за да му благодари за цветята и също го кани да хапнат заедно. Сантяго лъже Каурис и ѝ казва, че не може да излезе с нея, защото има среща с клиент.

Антонио казва на дон Хулиан, че ако той тръгне след Аранса или сина му, ще се лее кръв. Дон Хулиан се възмущава.

Лорена се обажда на Дионисио и му предлага да се видят на неутрална територия, за да види снимките.

Линда споделя с Монсерат, че Бренда я е предупредила, че ако иска да разговаря с Октавио, да не го прави в апартамента ѝ. Монсерат ѝ предлага своя дом.

Сантяго и Мария Клаудия излизат заедно, той ѝ предлага да хапнат в неговия апартамент.

Антонио и Рикардо посещават Аранса в болницата, тя е в много тежко състояние.

Мария Клаудия съветва дон Хулиан да провери всичко, което е направил Лауро.

Саломон отива в дома на Мадеро Грималди и пита Еулалия за Лорена. Лорена не иска да разговаря със Саломон. Те разговарят и тя влиза в спалнята, а Саломон влиза след нея.

Линда си прибира багажа, за да отиде в дома на Монсерат.

Еулалия заварва Лорена и Саломон да се занимават с любов, а те се притесняват кой може да разбере.

Еулалия разговаря с Габриела и иска да ѝ каже какво е видяла, но пристига Саломон и я прекъсва. Казва на Габриела, че майка му има проблеми. Габриела моли Саломон да уважава майка си. Саломон се оплаква, че му е омръзнало да бъде синът на прислужницата и за това трябва да се отнася сурово с нея. Габриела отбелязва, че на Лорена ѝ е нужен човек като Саломон, но с тяхното социално положение.

Линда се кани да излезе, когато Бренда я моли да остане.

Антонио споделя с Кукита всичките си проблеми и отбелязва, че трябва да си върне Мария Клаудия. Рикардо казва на Антонио, че е много щастлив, че е с него.

Сантяго и Мария Клаудия имат романтична вечеря. Тя му казва, че не може да мисли за нова връзка, докато не зарасне раната ѝ. Те са на път да се целунат, когато Дионисио ги прекъсва.

Еулалия пита Саломон на какво си играе с Мадеро Грималди. Саломон я заплашва да не казва нищо, след което ѝ признава, че иска Лорена да забременее от него.

Дулсе посещава изненадващо дон Хулиан в МаГри.