Наследницата (La heredera)

46 серия

Мария Клаудия и Антонио се разделят за винаги

Дон Хулиан, Лорена, Октавио и Габриела виждат по телевизията новината за ареста на Аранса и връзката ѝ с ВАПУР. Дон Хулиан е много притеснен, че медиите са направили връзка между ВАПУР и МаГри.

Антонио се обажда на Мария Клаудия по мобилния и я убеждава да се срещнат.

Сантяго излиза от тоалетната и разбира, че Мария Клаудия си е тръгнала.

Докато Аранса е в операционната, Каурис и Туфино обсъждат обвиненията на Алехо срещу Каурис. В този момент пристига агент и обвинява Каурис в употреба на ненужно насилие по време на ареста; съобщава ѝ, че е започнато разследване.

Когато Антонио и Мария Клаудия се срещат, той я пита дали има нещо общо с ареста на Аранса. Мария Клаудия се възмущава от тези обвинения и на свой ред го разпитва за провалената им среща. Той се опитва да ѝ обясни, но тя не му вярва. Антонио я обвинява за това, че е излязла със Сантяго.

Лауро и Саломон закусват със заместник прокурора, депутата Бенавидес. Разказват му какво се е случило с Чипоноска. Депутатът отбелязва, че не е било нужно медиите да ги забъркват с това.

Сантяго предупреждава Дулсе, че може би дон Хулиан е замесен с трафик на оръжие.

Докторът съобщава на Каурис, че вече са извадили куршума от тялото на Аранса, но я предупреждава, че все още е много слаба.

Мария Клаудия казва на Антонио, че въпреки голямата любов между тях, те ще трябва да забравят един за друг. Антонио и Мария Клаудия се разделят.

Габриела се обажда на Алваро. Габриела признава на Маргарита, че вече има причина да се усмихва.

Дулсе моли Дионисио да я разбере и да се отдели от нея, но той я уверява, че не може да направи това, защото се чувства много наранен.

Лорена съветва Октавио да не се влюбва в Линда. Октавио споделя с нея, че и Лауро е влюбен.

Сантяго казва на Мария Клаудия, че не е трябвало да се среща с Антонио. Тя настоява, че е трябвало да се срещнат, за да изгладят недоразуменията помежду си.

Линда моли Октавио все още да не я представя на близките си като негова годеница, защото не би било уместно.

Карлос продава акции от МаГри на Дулсе.

Кукита и Рикардо се сприятеляват.

Крисанто не иска да изкупи дела на Антонио, съветва го да се погрижи за Рикардо и да се опита да завоюва Мария Клаудия отново.

Мария Клаудия уверява Сантяго, че никога няма да се върне при Антонио.