Наследницата (La heredera)

41 серия

Дон Хулиан се връща, за да заеме мястото си като президент на МаГри

Аранса казва на Мария Клаудия, че не вярва наистина да е влюбена в Антонио, защото не вярва в любовта между хора от различни обществени класи. Аранса се опитва да измами Мария Клаудия като ѝ казва, че Антонио я е изоставил, защото е безотговорен.

Сантяго и Каурис започват връзка, изпълнена с много страст и без отговорности.

Мария Клаудия дава на Антонио два часа, за да оправи положението и ако след това не дойде, ще приеме това като край.

Дон Хулиан съобщава на Дулсе за решението си да се върне в МаГри и че се е разделил с Габриела. Един папарак им правят снимка, докато се целуват пред дома ѝ.

Антонио казва на Аранса, че той заминава, за да се скрие в дома си в Текескитенго, докато реши какво ще прави с живота си и че ще вземе детето със себе си. Рикардо има гастритна криза.

Дионисио разказва на Ерик за мъките на майка си и това, че не иска да я разочарова, но иска да живее с Ерик. Ерик е склонен да приеме само открита връзка.

Аранса и Антонио разговарят, когато Рикардо получава болки и те извикват лекар.

Дон Хулиан пристига в МаГри, за да заеме мястото си на президент, всички го посрещат радостни. Карлос е там и получава обаждане от Дулсе.

Мария Клаудия чака Антонио при извора на Чималистак.

Лекарят съветва да оставят Рикардо да си почива и да му дават лекарствата. Антонио не може да тръгне.

Дон Хулиан моли всеки един от персонала да му предаде доклад за това, което са направили. Той моли за събрани на акционерите, за да узакони завръщането си.

Габриела споделя с Маргарита проблемите си, когато получава мигрена. Тя си определя среща с д-р Алваро. Дон Хулиан унижава Лауро пред всички от персонала.

Мария Клаудия страда, защото Антонио не идва.