Наследницата (La heredera)

39 серия

Дулсе, Дионисио и Сантяго се сдобряват

Мария Клаудия пристига в апартамента на Антонио и се среща там с Аранса. Аранса пази територията си и казва, че тя и Рикардо ще живеят при Антонио, който ще ги защитава от дон Хулиан Мадеро, защото той иска да я убие, тъй като той е търговец на оръжия. Мария Клаудия ѝ се противопоставя и не ѝ вярва. Рикардо се появява и пита Антонио коя е Мария Клаудия.

Октавио и Линда се сдобряват.

Лауро казва на Осирис, че единствената, която обича, е Линда и я съветва да напусне града, защото ако Ласаро Гайо разбере, че Осирис е с него, ще го убие.

Дулсе, Дионисио и Сантяго се сдобряват и си обещават, да бъдат толкова сплотени, колкото и преди. Дулсе им съобщава, че мисли да разследва дон Хулиан.

Антонио и Мария Клаудия разбират, че трябва да се разделят, защото той трябва да изпълни бащиния си дълг и да защити сина си. Аранса предупреждава Мария Клаудия, че ако съобщи на дон Хулиан, той ще влезе в затвора, а ако тя я предаде, ще я убие. Аранса вижда във вестника съобщение за операцията и нейната фотография, под която пише, че е издирвана от правосъдието.

Габриела и дон Хулиан разговарят. По време на разговора им се обажда Дулсе и го моли да се видят, той се съгласява. Габриела го заплашва, че ако се срещне с Дулсе, ще разговаря с нея чрез адвокат.

Аранса казва на Антонио, че няма доверие на Мария Клаудия и не се чувства в безопасност там.

Дионисио почива с Ерик и срещат Маноло.

Дулсе разказва на дон Хулиан за разговора с децата ѝ; той я утешава и накрая те се целуват.

Сантяго споделя с Понча, че това, което изпитва към Мария Клаудия не е любов, а неистово желание да си отмъсти на дон Хулиан.

Каурис и Алехо разпитват един от задържаните по време на операцията, но той не знае нищо.

Мария Клаудия търси Сантяго и му разказва какво се е случило с Антонио и за обвиненията на Аранса към семейството ѝ. Сантяго я прегръща и успокоява...