Наследницата (La heredera)

37 серия

Аранса се обажда на Антонио и му казва, че синът му е в смъртна опасност

Дон Хулиан пита Габриела дали съжалява, че се е омъжила за него. Габриела признава, че е било грешка да си мисли, че може да изгради нов живот с него.
Ю
Каурис, Алехо и агентите заобикалят силозите на ВАПОР, а Сантяго продължава да снима.

Дон Хулиан споделя с д-р Алваро, че неговият свят се руши, защото Мария Клаудия иска да се омъжи за Антонио, а той не престава да мисли за Дулсе.

Радамес нарежда на Аранса да се оттегли, защото агентите са по петите им.

Лорена упреква Габриела, че не разбира Мария Клаудия и отново споменава, че е получавала любов и разбиране само от леля си Виктория.

Каурис предупреждава Сантяго да се пази. Аранса дава инструкции да се изтеглят. Каурис предупреждава, че мястото е обкръжено и започва да преследва Аранса. Сантяго е ранен от един куршум, Каурис се грижи за него. Алехо и агентите успяват да заловят някои от контрабандистите, но Аранса успява да избяга. Каурис моли да се обадят на Бърза помощ. Аранса се обажда на Милена и я моли да скрие добре Рикардо.

Радамес е при Милена, въоръжен е и държи Рикардо. Той нарежда на Милена да закара Аранса при него.

Мария Клаудия пристига в дома на Антонио, за да си поговори с него. Той ѝ казва, че ще е по-добре да се разделят, защото тя е вярна на Мадеро Грималди и за това, че той не може да понесе отново да го унижават. Тя го прекъсва и му казва, че тя винаги ще си остане една от Мадеро и ще подкрепя семейството си, както и всеки, който има нужда от това, но го обича и е готова да се противопостави на всички, за да бъде с него. Антонио омеква и те се целуват страстно.

Саломон уведомява Лауро, че доставката на оръжие се е провалила, защото са се появили от OFI, а Чипоноска е избягала. Лауро е разтревожен и му нарежда да я намери и убие.

Аранса пристига при Милена. Милена я моли да изчака и взема пистолета си. Аранса е изненадана от Caraepapa и пита Милена за предателството ѝ. Милена нарежда да я завържат. Аранса се оплаква, че я боли.

Медиците откарват с линейки ранените, сред които е и Сантяго, който казва на Каурис, че е изумен от сдържаността ѝ.

Разкаялата се Милена развързва Аранса и Рикардо, за да могат да избягат, но Caraepapa ги открива и Аранса го убива. Другият мъж хваща Рикардо, но Милена се намесва и го ранява. Аранса го убива и заедно с Рикардо избягва.

Октавио помага на Мария Клаудия с приготовлението на куфарите ѝ. Преди да излезе, Мария Клаудия решава да поговори с родителите си отново.

Аранса намира информация за Антонио в Интернет.

Антонио вижда в пресата, че свързват Аранса с трафика на оръжия. Аранса му се обажда и му казва, че синът му се намира в смъртна опасност и той трябва да го спаси.