Наследницата (La heredera)

36 серия

Антонио предлага на Мария Клаудия да живеят заедно

Каурис дава нареждания на своята група да отидат да заловят търговците на оръжия, Сантяго е с нея и снима всичко.

Аранса и нейните последователи заплашват с оръжие единия камион, за да им предадат товара; Рикардо ѝ се обажда, защото се чувства самотен, тя затваря.

Дон Хулиан съобщава на Лауро, че се връща на президентския пост, защото той се е показал некомпетентен. Лауро се опитва да се защити. Лауро и дон Хулиан спорят, а Габриела и Октавио чуват викове. Габриела защитава Лауро.

Лорена отново взема хапчета, за да се откъсне от реалността.

Лауро излиза възмутен от къщата и среща Антонио и Мария Клаудия, които обсъждат колко е важно семейството. Лауро усеща какво обсъждат и позволява на Антонио да влезе в къщата. Антонио и Мария Клаудия съобщават на семейството, че мислят да се оженят. Дон Хулиан и Габриела са против, Октавио ги подкрепя, а Лауро се прави, че ги разбира и също подкрепя решението на сестра си. Антонио се чувства унижен и напуска къщата. Мария Клаудия иска да го последва, но дон Хулиан я спира.

Мария Клаудия моли Антонио да не си тръгва, но той е много обиден. Антонио моли Мария Клаудия да живеят заедно.

Дон Хулиан, Октавио и Габриела продължават темата и Габриела ги уверява, че няма да позволи Мария Клаудия да се омъжи. Лорена влиза в хола и се изненадва от разговора.

Мария Клаудия казва на Антонио, че не може да тръгне с него преди да разреши проблема със семейството си. Мария Клаудия се противопоставя на родителите си и ги обвинява, че те виждат в децата си само едно добро вложение и не се замислят за чувствата им. Дон Хулиан ѝ напомня, че му е обещала да бъде до него и ѝ съобщава, че се връща на президентския пост в компанията. Той я съветва да промени решението си за Антонио и я предупреждава, че ако се омъжи за Антонио, тя няма да стане негова наследница. Лауро обвинява дон Хулиан, че не е постъпил добре след като винаги е мислел да направи Мария Клаудия своя наследница. Октавио подкрепя решението на Мария Клаудия да се събере с Антонио и я съветва да не се чувства виновна.

Габриела заявява на дон Хулиан, че е направила голяма грешка като се е омъжила за него, след като е била наясно, че той продължава да обича Дулсе; казвал е, че тя винаги се е притеснявала повече за себе си, за фондацията си, вместо да се грижи за децата си и се е съгласила да бъде красивата съпруга на големия магнат.