Наследницата (La heredera)

16 серия

Дон Хулиан и Габриела се обвиняват взаимно за лошото поведение на децата си

Мария Клаудия е в прегръдките на Сантяго, когато влиза Антонио. Мария Клаудия разказва за своите чувства на Сантяго и Антонио.

С линейка откарват Рикардо в болницата, Милена е заедно с него, а в това време Антонио и Сантяго разговарят за това кой ще откара Мария Клаудия до дома ѝ. Мария Клаудия им казва, че това ще е Ранулфо и Сантяго предлага да я придружи. Антонио е притеснен и си тръгва с колата.

Обезпокоената Аранса разговаря с Милена по телефона.

Тереса разказва на Габриела какво е направил Маркос, сина на Бренда.

Аранса пристига в болницата, докато Сантяго успокоява Мария Клаудия. Антонио кара колата си бесен.

Милена обяснява на Аранса, че Рикардо се е оплакал от болки в стомаха и ѝ казва, че на сина ѝ е нужно спокойствие.

Дон Хулиан и Габриела разговарят за това, което е направила Лорена и се обвиняват взаимно за лошото възпитание на децата си.

Мария Клаудия и Сантяго пристигат в къщата. Сантяго обяснява на Габриела какво се е случило, а Габриела настоява той да не се доближава повече до дъщеря ѝ. Той ѝ отвръща, че това ще го реши самата Мария Клаудия, а дон Хулиан в това време се притеснява, че Габриела не се връща.

Дон Хулиан разговаря с Лорена и я съветва да престане да разрушава живота си, защото накрая тя самата ще бъде унищожена.

Габриела успокоява Мария Клаудия и ѝ казва, че ще отиде да извика лекар и ще се върне.

Дионисио споделя с Дулсе, че се притеснява медиите да не разпространят истината за неговите наклонности, а тя го уверява, че ще успее да потули нещата.

Дон Хулиан благодари на Карлос и Фелипе за опората и дискретността, която са показали. Уверява ги, че това ще са добри промени за МаГри, когато той отиде в Хюстън.

Фабиан продава дранкулката, която му подари една клиентка и споделя с Осирис, че е луд по Линда: момиче, на което е разчитал да го подкрепя и да бъде с него в бъдеще.

Линда и Октавио разглеждат снимките, които са ѝ направили и тя иска да се прибере, защото се чувства много изморена. Октавио ѝ признава, че е очарован от нея и те се целуват за първи път.

Дулсе настоява репортера да издири похитителите на Дионисио и Емилио, да ги доведат при нея, преди да ги предадат на властите.

Сантяго убеждава Дионисио, че Лорена няма нищо общо с похищението.

Бренда се скарва с Линда заради Октавио, защото според нея Линда не е за него, а и може да ѝ създаде проблеми с Габриела.

Ранулфо се оплаква, че не иска повече да бъде охрана на луди, а Нейро не е съгласен с него и не приема оставката му.

Октавио се сдобрява с Лорена и я съветва да отиде да се лекува в някоя клиника. Тя приема своето ужасно пристрастяване, но не е сигурна, че иска да се променя.

Саломон съобщава на Лауро, че прокурорът се съгласил да помогне на Лорена. Споменава, че дон Хулиан е малко странен, защото е искал да го изпрати в мините на Чихуаха. Лауро му казва, че баща му мисли да се оттегли от поста си.

Габриела моли Фелипе да изведе Мария Клаудия, за да забрави за кошмара, който е преживяла, а след това го кани на вечеря в дома си в неделя.

Докторът съобщава на Аранса и Милена, че Рикардо има гастрит, който е следствие от живота, който е водил и се е изострил от стреса. Милена обяснява на Аранса за стандарта на живот, който трябва да осигури на Рикардо.

Антонио разказва на дон Анхел за обвиненията на комисията по аеронавтика. Антонио споделя и за притесненията си от това, че Сантяго продължава да търси Мария Клаудия.

Габриела се опитва да убеди Мария Клаудия да се върне при Фелипе и да остави Сантяго. Мария Клаудия ѝ заявява, че не се интересува нито от единия, нито от другия, защото е влюбена в Антонио.