Наследницата (La heredera)

13 серия

Мария Клаудия подозира Лауро

Лорена разказва на дон Хулиан, че Лауро е новия временен президент на компанията. Дон Хулиан е обезпокоен. Октавио и Лауро разговарят и между тях тегне голямо напрежение.

Каурис продължава да издирва къде е Фермин.

Не много доволен, дон Хулиан предлага тост на семейството си. Лауро се скарва на Лорена за това, че е говорила на баща им за поста на временен президент. Мария Клаудия настоява братята ѝ да ѝ разкажат какво става с предприятието. Лауро отказва да говори на тази тема и тя започва да подозира, че той прави нещо зад гърба на баща си. Дон Хулиан споделя със съпругата си, че мисли да се оттегли от предприятието и мисли да остави управлението в ръцете на по-малката си дъщеря. Той обвинява Лауро за злоупотреба с доверието, Габриела не му вярва.

Антонио подозира, че Фермин е искал да убие дон Хулиан. Той признава на Крисанто, че е влюбен в Мария Клаудия.

Динора съветва Сантяго да промени документалния си филм, защото правителството може да оттегли своята финансова подкрепа.

Фелипе отива в дома на Грималди. Еулалия му отваря вратата. Фелипе иска да говори с дон Хулиан. Мария Клаудия настоява Фелипе да ѝ разкаже подробно какво става в Магри. Двамата разговарят.

Дулсе чете някаква статия. Саломон работи на компютъра.

Фелипе и Мария Клаудия проверяват в мрежата.

Дулсе порицава Сантяго за това, че не я подкрепя. Синът ѝ обяснява, че цели да накара Мария Клаудия да се влюби в него, за да може да удари дон Хулиан в най-слабото му място.

Октавио споделя с Маурисио, че вече е изморен от борбите за пари и власт в неговото семейство. Приятелят му го съветва да хване здраво юздите на живота си.

Линда разказва на Октавио, че ще работи с Лорена. Те се уговарят да се срещнат.

Бренда е изморена от поведението на Маркос и посъветвана от приятелката си, тя извиква психолог.

Маурисио предупреждава Октавио, че тя не е за него. Трябва да мисли за бягството си.

Лорена отива пияна на консултацията си с Роса Мария. Настоява да ѝ обърне внимание, но терапевтката отказва. Алина настоява Лорена да поостане там. Лорена се обажда на Рануфо. Те си тръгват, а Алина тръгва след тях.

Еулалия утешава Габриела, която се притеснява за децата си.

Мария Клаудия иска от дон Хулиан да ѝ разкаже какво става в дома им. Той признава на дъщеря си, че се бои.

Антонио се обажда на Мария Клаудия и те се уговарят да се срещнат.

Дионисио моли Емилио да му даде още време, защото не мисли, че майка му би го разбрала в този момент за това, че той е гей.

Лорена се целува с Мануел в бара.

Обиждат и нападат Дионисио и Емилио.